自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

開心吸收勳章 BK Milk勳章

請問有冇人知道那裡有美x流心奶黃現貨賣?

男爵府

2020勳章

bebeamazing 發表於 20-9-23 08:48
請問有冇人知道那裡有美x流心奶黃現貨賣?

一田,尋日買左盒,249。

水晶宮

2020勳章

回覆樓主:

惠康有

子爵府

tomato100hk 發表於 20-9-23 09:02
一田,尋日買左盒,249。

謝謝,我去看看。我去了 Fusion,UNY,Aeon 都冇

伯爵府

2020勳章

惠康

子爵府

lina9316 發表於 20-9-23 09:04
惠康有

謝謝

子爵府

fanny590 發表於 20-9-23 09:56
惠康

謝謝

珍珠宮

2020勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

星期日係某711見過有得買

惠康有雙式流心款

大宅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

珍珠宮

2020勳章

早幾日7-11見過, 買2盒有優惠

男爵府

2020勳章

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

大宅

2020勳章

回覆樓主:

7-11/惠康都好多

寶石宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

剛剛去惠康買左兩盒,特價 $200 / 盒
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

醒目開學勳章

? 本帖最後由 abcbb 於 20-9-23 14:59 編輯

剛在美心餅店買了, HSBC $228, 惠康$200

wcpcelia    發表於 20-9-24 10:21

大宅

esmehouse 發表於 20-9-23 14:40
剛剛去惠康買左兩盒,特價 $200 / 盒

真架 ?而家做特價200一盒咁平

寶石宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Nga23 發表於 20-9-23 15:27
真架 ?而家做特價200一盒咁平
真架,我 lunch 時買左兩盒美心奶黃雙式
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

esmehouse 發表於 20-9-23 15:29

請問邊間?

寶石宮

bebeamazing 發表於 20-9-23 16:19
請問邊間?
中環惠康

男爵府

醒目開學勳章

esmehouse 發表於 20-9-23 15:29

HSBC 奶黃雙式 $208.8 平過流心奶黃 $228. 即惠康再平少少

寶石宮

abcbb 發表於 20-9-23 16:37
HSBC 奶黃雙式 $208.8 平過流心奶黃 $228. 即惠康再平少少
如果你有 Enjoy Card 再多 92 折,即是 $184

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊