自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

pi0219 發表於 20-9-24 20:32
係大牙嗎?

大牙係有幾個 root canals, 我個時係其中一個牙根蛀到生牙蒼, 神經線已死所以杜呢條根管時唔太 ...

有人話大牙杜了牙根之後,未必要整牙套。請問你有否整牙套呢?

侯爵府

回覆 pi0219 的帖子

點解食半個月止痛藥, 唔一早睇?

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

donald63 發表於 20-9-24 23:40
回覆 pi0219 的帖子

點解食半個月止痛藥, 唔一早睇?

因為BOOKING 係半個月之後

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

fatgarden 發表於 20-9-24 23:20
有人話大牙杜了牙根之後,未必要整牙套。請問你有否整牙套呢?

我隻牙杜左一年, 係下排牙, 無整牙套但唔排除第日會去整

公爵府

Marksixsixmark 發表於 20-9-24 22:57
請問你杜完牙根係即刻食嘢唔痛嗎?定要卜d時間康復先可正常食嘢?

醫生話要麻醉完3個鍾之後先可以食野(任何野都得), 我次次都係食粥炸, 因為麻醉後頭暈

禁止訪問

大宅

家人啱啱杜完,九千幾
時間帶走一切
唯獨不帶走我

民房

回覆 TINACOFFEE 的帖子

請問邊斗杜牙根?

複式洋房

我係普通科做完杜壓根,仲有感到痛,想搵專科,可以推介好的專科嗎?

首頁

尾頁

跳至