自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2020勳章

譚炳文纓紅宴,呢個女人同埋一啲奀星,又自拍又比心心,又放嘢食相上網想點?最過分仲要影埋靈堂棺木擺上網,d人係咪冇腦,白痴

伯爵府

2020勳章

子爵府

回覆樓主:

偽人係咁,當年梅媽都話個女病到死下死下,嚟探佢嘅人仲嘻嘻哈哈食煙吹水。

珊瑚宮

2020勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

琥珀宮

2020勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

柳飄飄 發表於 20-9-24 09:20
譚炳文纓紅宴,呢個女人同埋一啲奀星,又自拍又比心心,又放嘢食相上網想點?最過分仲要影埋靈堂棺木擺上網 ...

相知相遇相識

男爵府

譚炳文纓紅宴,呢個女人同埋一啲奀星,又自拍又比心心,又放嘢食相上網想點?最過分仲要影埋靈堂棺木擺上網 ...

伯爵府

2020勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

真我個性

水晶宮

2020勳章

蕃薯仔媽媽 發表於 20-9-24 09:40
偽人係咁,當年梅媽都話個女病到死下死下,嚟探佢嘅人仲嘻嘻哈哈食煙吹水。
...

我不能理解他們的行為
自由太多會令世人失去平衡

大宅

洋房

回覆樓主:

樣好嚇人 堅白痴行為

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

男爵府

2020勳章

對住鏡頭做出呢啲pose可能已經成為某啲人嘅條件反射動作,完全唔會經過大腦思考到底身處咩環境、場合、時間

侯爵府

2020勳章

回覆樓主:

認真…我阿爺走時,班姑媽話係靈堂影張大合照 我同阿妹係 ,暗地問老豆得唔得ga
佢地班牛鬼蛇神仲要笑曬口話難得人齊ar ma,老豆話笑喪冇野ge,笑下la,我同阿妹唯有微笑下影左,阿爺張相就阿嫲坐係度拎住…background係靈堂…仲叫阿牧師幫手影相,我諗在場ge工作人員一定覺得依家人痴線

雲母殿

2020勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

不能理解

大宅

2020勳章

S_family 發表於 20-9-24 10:33
認真…我阿爺走時,班姑媽話係靈堂影張大合照 我同阿妹係 ,暗地問老豆得唔得ga
佢地班 ...

景點

大宅

2020勳章

蕃薯仔媽媽 發表於 20-9-24 09:40
...

大宅

唔係咁好囉

公爵府

2020勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

S_family 發表於 20-9-24 10:33
佢地班 ...

伯爵府

2020勳章

不識大體

大宅

上次睇東張西望, 佢個囡話搞呢次喪禮係為爸爸搞最後一次生日party , 希望大家係開心笑住咁送走炳哥。
咁主人家咁講,我地外人就無謂評論啦

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊