網購天地

跳至

首頁
12345...98

尾頁

大宅

佢用 ems (但我覺得慢d 要3天到港) 我送office
彪記 都係 15元 好快 一天到港 我鍾意彪虎

原帖由 tears 於 09-5-14 10:08 發表

那一家快遞公司收 15元 運費這麼好 ?

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 sweetcouple 於 09-5-14 09:24 發表

做手工用的。

icic~~

做咩老師個人網頁都轉埋

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 鍏晴媽 於 09-5-14 09:32 發表
你果d 款 我多數著唔倒
我買呢d + 小朋友 呢間唔錯 買4件只收15運費
http://item.taobao.com/auction/item_detail.jhtml?item_id=e0f830d2c9f524a4b21a378cc314c09a&x_id=0db2

thanks ~~
鍏晴媽著童裝大碼?

大宅

我穿中大童最大果件(#21) 我覺得大咗dd 但ok架
我主要係度肩 40cm 及長度 ok 我就得架la

原帖由 BforGirl 於 09-5-14 11:51 發表

thanks ~~
鍏晴媽著童裝大碼?

大宅

http://auction1.taobao.com/aucti ... =1796471270&itemID=20eceed35bed1de2bc82abc58dcf842c&xID=0db1

你可睇返高度 去搵自己適合著既
呢款質地都好好 但賣家好忙 同要叫佢用pewkee 如唔係 都係用 ems 重要收 30 運費

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 鍏晴媽 於 09-5-14 12:09 發表
http://auction1.taobao.com/auction/trade_detail.htm?tradeID=1796471270&itemID=20eceed35bed1de2bc82abc58dcf842c&xID=0db1

你可睇返高度 去搵自己適合著既
呢款質地都好好 但賣家好忙 同要叫佢用pewkee 如唔 ...

謝謝~~ 上面童裝#21碼 & 呢間媽媽size都岩我, thanks ^^

大宅

親子呢間 要問多d 及 叫佢平d 及 用pewkee呀, 因佢有時唔多覆你問題架

原帖由 BforGirl 於 09-5-14 12:20 發表

謝謝~~ 上面童裝#21碼 & 呢間媽媽size都岩我, thanks ^^

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 鍏晴媽 於 09-5-14 12:42 發表
親子呢間 要問多d 及 叫佢平d 及 用pewkee呀, 因佢有時唔多覆你問題架

彪記送唔送住宅門口?

大宅

呢個我唔清楚 你要打去問/上pewkee 網址睇睇
http://www2.pewkee.com/pewkee/ch-index.php

原帖由 BforGirl 於 09-5-14 13:03 發表

彪記送唔送住宅門口?

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 鍏晴媽 於 09-5-14 14:23 發表
呢個我唔清楚 你要打去問/上pewkee 網址睇睇
http://www2.pewkee.com/pewkee/ch-index.php

謝~

複式洋房

買左4塊俾BB用地墊,33RMB一塊,
我用DDS運,昨天出貨,今日下午就送到屋企,
運費只係45RMB,
唔駛好似順豐咁,要比偏遠費
http://item.taobao.com/auction/item_detail-db1-557ffcc2f9f56df33c544200bc8e8a0a.htm

大宅

醒目開學勳章

原帖由 鍏晴媽 於 09-5-14 10:47 發表
佢用 ems (但我覺得慢d 要3天到港) 我送office
彪記 都係 15元 好快 一天到港 我鍾意彪虎

$15 係由邊個地方來, 好平喎, 定係全國域一價?

禁止訪問

大宅

我主力 搵深圳 賣家 遠d 一定會貴d架, 好似上海 起碼 30-35 運費
原帖由 monkey05 於 09-5-14 21:31 發表

$15 係由邊個地方來, 好平喎, 定係全國域一價?

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 鍏晴媽 於 09-5-14 09:32 發表
你果d 款 我多數著唔倒
我買呢d + 小朋友 呢間唔錯 買4件只收15運費
http://item.taobao.com/auction/item_detail.jhtml?item_id=e0f830d2c9f524a4b21a378cc314c09a&x_id=0db2

e ...... 我好鍾意著呢d polo 衫, good ah !!!
運費又平 ......

褲我仲未買過, 好驚買錯size
不是每段愛情都會有美好的結果;
但一段關係如果缺少了愛與包容;
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

大宅

醒目開學勳章

原帖由 鍏晴媽 於 09-5-15 12:04 發表
我主力 搵深圳 賣家 遠d 一定會貴d架, 好似上海 起碼 30-35 運費

萬一你有貨想同上海賣家買, 用 "全日通快遞" or "全一快遞" 都係 rmb25 首 kg呀, 仲可到住宅. 都係一日就到. 點都唔用順豐.

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 monkey05 於 09-5-15 15:28 發表

萬一你有貨想同上海賣家買, 用 "全日通快遞" or "全一快遞" 都係 rmb25 首 kg呀, 仲可到住宅. 都係一日就到. 點都唔用順豐.

全日通&全一 北京有無?

大宅

係呀 thank
剛剛睇中對鞋 pewkee 都要 30

原帖由 monkey05 於 09-5-15 15:28 發表

大宅

醒目開學勳章

原帖由 BforGirl 於 09-5-15 15:32 發表

全日通&全一 北京有無?

未試過由 北京來, 唔知有無啊. 好少同 北京賣家交易, 因次次問親, 佢地都話只用順豐.

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 monkey05 於 09-5-15 19:15 發表

未試過由 北京來, 唔知有無啊. 好少同 北京賣家交易, 因次次問親, 佢地都話只用順豐.

係啦, 問親都係用順豐

首頁
12345...98

尾頁

跳至