網購天地

跳至

首頁
12345...98

尾頁

子爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

BK SIS. 話EMS次晨達加咗價, 首重現在RMB25, 續重唔知有無加. 要兩個人一齊送來, 個紙皮箱36X36X36(吋).

相信係間店主係啲玩具到比DISCOUNT我, 店主講買3樣玩具+DELIVERY CHG. TOTAL RMB 420係極限, 無得再平. 我都信佢真係比咗好多DISCOUNT.

頭頭我祇係買琴及搖馬, 全數要收245, 後我加多張書檯就收420, 送多個拍拍鼓比我.

原帖由 鍏晴媽 於 09-5-11 15:02 發表
運費唔算貴喎 14kg 運費 65
請問 件貨越重運費是否以越貴 ?
我之前想買一坐玩具 共重 25kg 佢話運費約要500

子爵府

醒目開學勳章

應該是PVC啦! 輕D MA!

原帖由 MANFUN2010 於 09-5-11 14:16 發表
你要買PVC 定買木 ? 運費可能幾甘喎.

王國長老

月餅勳章 王國長老

我又來分享一下,5月7號order,本來尋晚派但我收左工,所以今朝晨早送左比我 D 衫車工好得,質底好好...

我係呢間買架:http://store.taobao.com/shop/xsh ... m?checkedRange=true

YEAH!!! 我0既第1次好成功,好開心

王國長老

月餅勳章 王國長老

你地覺得呢個抵唔抵??
http://item.taobao.com/auction/item_detail-db1-1d83710f1e8b04e63c4970d8b8536dba.htm

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 小慧 於 09-5-12 13:31 發表
我又來分享一下,5月7號order,本來尋晚派但我收左工,所以今朝晨早送左比我 D 衫車工好得,質底好好...

我係呢間買架:http://store.taobao.com/shop/xshop/wui_page-cat-33360956-108551608-NdTCNsjV0MJ+fn5 ...

香港買要幾錢?

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 小慧 於 09-5-12 13:36 發表
你地覺得呢個抵唔抵??
http://item.taobao.com/auction/item_detail-db1-1d83710f1e8b04e63c4970d8b8536dba.htm

抵 如果質量ok的話

王國長老

月餅勳章 王國長老

原帖由 BforGirl 於 09-5-12 13:40 發表

香港買要幾錢?

唔係太明白你問乜 不過,我買果D 最貴果件都係百二蚊0既背帶牛仔褲,其余都幾拾蚊

王國長老

月餅勳章 王國長老

想請問各位,我想買一個可裝note book 0既背囊,有無邊間SHOP 好介紹??

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 小慧 於 09-5-12 13:50 發表

唔係太明白你問乜 不過,我買果D 最貴果件都係百二蚊0既背帶牛仔褲,其余都幾拾蚊

你買的衫同香港價錢爭幾遠?

子爵府

請問有無媽咪用visa找數呢? 可唔可以教下我呢?

我幾個月前用DBS Visa付款係淘寶買過幾次野... 但係今日用visa, 打晒d咭資料之後, 話我唔成功付款, 點解呢?

子爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

see your pm.

原帖由 BeautyPinky 於 09-5-12 20:09 發表

我幾個月前用DBS Visa付款係淘寶買過幾次野... 但係今日用visa, 打晒d咭資料之後, 話我唔成功付款, 點解呢? ...

男爵府

我又係用dbs俾唔到$,尋日試過ok架,今日下晏至到而家都唔得.

原帖由 BeautyPinky 於 09-5-12 20:09 發表

我幾個月前用DBS Visa付款係淘寶買過幾次野... 但係今日用visa, 打晒d咭資料之後, 話我唔成功付款, 點解呢? ...
[img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.5658369.16127.jpg[/img][img align=right]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.6133754.17923.jpg[/img] [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.7067918.00228.jpg[/img][img align=right]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.7067921.91191.jpg[/img]

子爵府

你在香港見過? 價錢相差不遠 ?

原帖由 BforGirl 於 09-5-12 14:48 發表

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 MANFUN2010 於 09-5-12 23:08 發表
你在香港見過? 價錢相差不遠 ?

生左bb後已經無出街買衫, 所以想知如果呢類衫香港買幾錢 如果差得多我都上taobao買, 因為未有bb時d舊衫已經無一件可以著返 >.<

王國長老

月餅勳章 王國長老

原帖由 BforGirl 於 09-5-12 14:48 發表

wah!!!! 我無件件check 價喎,只知其中一件相差300蚊以上囉

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 小慧 於 09-5-13 10:41 發表

wah!!!! 我無件件check 價喎,只知其中一件相差300蚊以上囉

哇, 爭好遠噃 ~~~ thanks

大宅

醒目開學勳章

原帖由 Ivyl 於 09-5-12 22:56 發表
我又係用dbs俾唔到$,尋日試過ok架,今日下晏至到而家都唔得.

Me 2. Can't use DBS Visa to pay.

禁止訪問

好媽媽勳章

子爵府

請問你用了甚麼快遞 ? 價錢多少 ? THANKS!

原帖由 小慧 於 09-5-13 10:41 發表

大宅

原帖由 BforGirl 於 09-5-13 09:56 發表

生左bb後已經無出街買衫, 所以想知如果呢類衫香港買幾錢 如果差得多我都上taobao買, 因為未有bb時d舊衫已經無一件可以著返 >.

你肥得多吾多 ?

我覺得 taobao 好多衫都好細件

need slow slow choose

我已成為了必獸暫苦主了.........

首頁
12345...98

尾頁

跳至