家事百科

跳至

首頁

尾頁

大宅

我唔係住漁灣邨但見每次有新居入伙就會有呢d優惠,個價錢真係好吸引,仲有得分期,幫屋企慳返唔少
https://www.towngasappliance.com/outdoor/yuewanestate/

禁止訪問

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

正價應該貴個出面自己買,但有入伙組合就另計,要比較下,如果新屋,唔使大改,好多裝修師傅都會叫你直接幫襯煤氣,佢地都費時搞

大宅

yeunghongyan 發表於 20-9-24 13:10
準漁灣邨居民 我諗住幫襯佢地,熱水爐應該會揀簡柏,煮食揀tgc
恭喜恭喜,我都用緊TGC煮食爐,唔錯

大宅

開心吸收勳章

我個陣入伙都係買佢哋啲餐,我係買簡栢,性價比都高,如果同TGC比應該冇咁多功能,例如時間制

大宅

不過我最近有興趣佢個乾衣機,有冇人用過?

珊瑚宮

lolomaymay 發表於 20-9-25 10:56
不過我最近有興趣佢個乾衣機,有冇人用過?

煤氣會唔會好貴,多數聽人講用二合一洗衣乾衣機,我自己就用抽濕機晾衫

大宅

開心吸收勳章

用2合1個d乾衫好鬼硬, 建議唔好買 洗衣機乾衣機分開應該最好

大宅

開心吸收勳章

99屋企有用, 係幾好用, 乾出黎好軟林林, 重見佢話殺菌, 你知而家連洗衣機洗衫都話有菌,其實用乾衣機消毒好似都幾好….我屋企就用緊電既, 對比下都幾硬掘掘

珊瑚宮

cskwu 發表於 20-9-25 12:18
用2合1個d乾衫好鬼硬, 建議唔好買 洗衣機乾衣機分開應該最好

唔係人人地方都咁大,如果一上一下,我寧願上面做多個櫃,都唔要乾衣機囉

首頁

尾頁

跳至