自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章

星夜高峰有卓頭.

侯爵府

回覆樓主:

全部都幾有趣喎

禁止訪問

侯爵府

Sumyeema1 發表於 20-9-25 09:06
星夜高峰有卓頭.

昨天睇旅遊網,一家四口好似3000

象牙宮

2024年龍年勳章

kayen 發表於 20-9-25 09:34
昨天睇旅遊網,一家四口好似3000

吓...咁貴..

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Sumyeema1 發表於 20-9-25 09:35
吓...咁貴..

以前op有暑期班比學生, 都係貴架, 幾千蚊
放下自在

用戶要求終止服務

牛年勳章

星夜高峰,我好有興趣呀!唔知阿仔有無時間陪我玩
未經許可,請勿轉載

用戶要求終止服務

牛年勳章

吓...咁貴..

就算唔係 OP,可以睇星嘅營地,都係差唔多收費。唔知要唔要買入場券呢?
未經許可,請勿轉載

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

全部都冇興趣,可能因為我住開山旯旮

珍珠宮

一d興趣都冇!

象牙宮

2024年龍年勳章

MM2H 發表於 20-9-25 09:48
全部都冇興趣,可能因為我住開山旯旮

估唔到細樓度出嚟D橋, 也吸引唔到本地客.

OP 執笠機會又大咗.

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

我想試入門級行山
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

吓...咁貴..

你緊係平時無留意op學堂d價錢
不嬲都勁貴

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Sumyeema1 發表於 20-9-25 10:13
估唔到細樓度出嚟D橋, 也吸引唔到本地客.

OP 執笠機會又大咗.

尋日睇新聞,話叫op搬去廸廸尼隔離
我心唸執得仲快,而家好多人貪佢市區近近地

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

都吸引的, 要睇埋價錢+詳情

禁止訪問

侯爵府

LekGirl 發表於 20-9-25 10:07
一d興趣都冇!

X2

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 笑得好勳章

Sumyeema1 發表於 20-9-25 09:06
星夜高峰有卓頭.

星夜高峰可以同動物見面好吸引

大宅

第2同第3都有興趣

男爵府

回覆樓主:

星夜glamping都ok喔!呢類方便露營起碼2500up,如果3000左右包3-4人入埸,咁都係市價,冇收貴
其實行山同yoga個賣點都ok!雖然我唔喜歡呢個活動,但行山同yoga愛好者應該都會好有興趣

首頁

尾頁

跳至