自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

大宅

好賤

男爵府

回覆 lakgarden 的帖子

多謝你!

珍珠宮

回覆樓主:

咁衰都有既,唱開去杯佢間野啦

珍珠宮

minniechoy 發表於 20-9-25 13:08
諗住去元朗食泰國菜,打電話去訂枱及問生日有冇優惠佢話八折,冇得訂枱,問清楚即日生日所有單點都會有八折 ...

繼續推,等多d人知,快啲執

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

間嘢痴線㗎?!! 講咗係生日優惠,有8折,仲要單點不能叫套餐,再加要4人先可以享用到?咁多restrictions就唔叫生日優惠啦!

公爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 環保接龍勳章 陪月勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

咁衰都有既,唱開去杯佢間野啦

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

gobaa49 發表於 20-9-25 13:49
希望呢個post上埋fb俾多啲人知
間嘢唔洗做生意啦

推post之餘,不如大家齊齊打電話去問生日有乜優惠?等佢都知道自己呃人嘅醜事已揚咁衰!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

無回頭囉咩做生意法

侯爵府

擺明呃人咁嘅生意手法點會有回頭客
補祝樓主生日快樂

子爵府

呢間餐廳好唔老實

伯爵府

唔想比折早講。
見樓主入座已問折扣,而且到叫餐都只係見三人,而且限聚令最多4人,還可以4人或以上嗎?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

好唔老實
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

諗住去元朗食泰國菜,打電話去訂枱及問生日有冇優惠佢話八折,冇得訂枱,問清楚即日生日所有單點都會有八折 ...

咁鬼衰 即叫隔離台既食客扮4人同行 生日遇到咁衰既餐廳 真係激氣 唔好嬲啦 生日快樂 靚媽

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章 食得好勳章

甘衰

公爵府

2024年龍年勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

店鋪有問題,樓主入去見佢三人時就要講,唔係埋單先唔比人,好衰的店鋪,真係唔會有下次。

公爵府

虎到金來勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

minniechoy 發表於 20-9-25 13:17
回覆 毒菇一味 的帖子

食咗$850,其實點解佢唔一早講要四個人先有折,我老公同個仔話生日流流唔 ...

3個人食$850 唔平,咁都唔老實d!

珍珠宮

好唔老實

侯爵府

生日流流真係好唔老黎

侯爵府

2024年龍年勳章

唔老實

公爵府

2024年龍年勳章

唔老實,無下次。

首頁
12345...10