自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

可以考慮下

wcpcelia    發表於 20-9-28 15:16

用戶要求終止服務

牛年勳章

招聘中,30/9 截止

https://csboa2.csb.gov.hk/csboa/jve/JVE_003_text.action?jobid=43455&languageType=1
未經許可,請勿轉載

侯爵府

Celine524 發表於 20-9-25 14:02
可以考慮下

可借我怕蛇蟲鼠蟻

洋房

公爵府

回覆樓主:

佢寫住要在職公務員才可申請

子爵府

GraceLui 發表於 20-9-25 17:25

https://csboa1.csb.gov.hk/csboa/jve/JVE_001_search.action?extractDto.isAll=true&jobMsg=&extractDto.showCheckList=Y&extractDto.url=joa%2FJOA_002_fromJVE.action&queryCri.pageNo=1&queryCri.pageNo1=1&isjoa005=&fromPage=true&languageType=1&queryCri.jobid=&queryCri.iscs=&queryCri.jobname=&queryCri.deptcode=&queryCri.eDeptName=&queryCri.cDeptName=&queryCri.expfrom=&queryCri.expto=&queryCri.cc=all&queryCri.isper=&queryCri.salafrom=&queryCri.salato=&queryCri.posfrom=&queryCri.posto=&queryCri.jobnature=21&queryCri.b1=&queryCri.b2=&queryCri.b3=&queryCri.b4=&queryCri.b5=&queryCri.b6=&queryCri.b7=&queryCri.b8=&queryCri.b9=&queryCri.b10=&queryCri.b11=&queryCri.b12=&queryCri.b13=&queryCri.b14=&queryCri.b15=&queryCri.b16=&queryCri.b17=&queryCri.b18=&showtype=all

珍珠宮

在職呢個難

子爵府

no...
for everyone

子爵府

mike89 發表於 20-9-25 17:27
在職呢個難

for everyone

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主:

https://csboa1.csb.gov.hk/csboa/jve/JVE_003_text.action?jobid=43467&languageType=1
呢個正,認真,我都send左俾做開cs嘅朋友

子爵府

Charlotte_mom 發表於 20-9-25 17:30
https://csboa1.csb.gov.hk/csboa/jve/JVE_003_text.action?jobid=43467&languageType=1
呢個正,認真,我 ...

要求好高呀!

男爵府

mimi987 發表於 20-9-25 16:30
可借我怕蛇蟲鼠蟻

WORKMAN唔使睇蛇蟲鼠蟻, 都唔使做有關"廁所"內既野
勁大支野架, 連廁所換廁紙都唔肯做
返黎淨係清TRAY, 開/閂公司門, 換下水機水, 出街送下件(仲要安排咗公司車先去, 冇車俾佢又EE哦哦)
冇啦, 搬重D野都話唔公平, 要成班人一齊搬先肯做, 話如果一定要佢做, 佢就去睇醫生話呢度痛果度痛, 叫醫生開LIGHT DUTY紙

而家做WM仲好做過文員

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Celine524 發表於 20-9-25 17:32
要求好高呀!

大學畢業,十年cs經驗,其中有管理經驗
要求一般啦,一般私人公司應該出唔到呢個價,而且cs 算夕陽行業,呢個轉機好好呀

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章

Charlotte_mom 發表於 20-9-25 17:30
呢個正,認真,我 ...
但合約只是一年

子爵府

Charlotte_mom 發表於 20-9-25 17:47
大學畢業,十年cs經驗,其中有管理經驗
要求一般啦,一般私人公司應該出唔到呢個價,而且cs 算夕陽行業, ...

效率促進組即係1823,呢grade如果唔聽電話,淨係middle management duties都幾好,係NCS post係有得續約都可以考慮。

首頁

尾頁

跳至