自由講場

跳至

首頁
23456...8

尾頁

禁止訪問

男爵府

小星星1 發表於 20-9-25 19:44
是否大陸小三?

我近年覺得香洗新一代做小三,仲唔要面過大陸果d(emoji)

珍珠宮

離,同一個唔愛自己的人一齊,有咩意思?

珍珠宮

wing51110 發表於 20-9-26 09:37
我近年覺得香洗新一代做小三,仲唔要面過大陸果d(emoji)
80年代嫁左好多好厲害過黎

當年叫走光, 而家叫事業線,社會風氣變晒

個班好FOX 子女大晒,家教教成

男爵府

sjnl43 發表於 20-9-26 09:54

根本就思想扭曲,我都唔保守,但真係見到後生果班,真係頂唔住。。。。

水晶宮

sjnl43 發表於 20-9-26 09:54

又唔係咁講,好多新一代狐狸精都係父母香港人,世風日下道德淪亡左好多年了

公爵府

Angelice-BeBe 發表於 20-9-26 07:04
這種情況,當然盡cap錢先啦

有小朋友,做事實際d好過,搞咩反擊都無意思,宣示主權就會可以激到個小三咩? ...

同意,如果小三有安全感,小三好滿足,小三不感受到威脅,也不需要騷擾大啦,因為佢心理不平衡,就係佢知道自己理虧,自己唔足夠,自己死同人爭,自己死唔要面,乜嘢服務都要做盡,為求爭贏,先至不停想挑戰啫,都白癡嘅,自己除晒衫發姣緊,問過男人錫老婆多啲定錫自己多啲,10個10個男人都一定話錫你多啲啦,免費餐食咗先算,梗係答話鍾意你多啲啦,自己呃自己,如果個男人真係願意先分一半身家都跟老婆離婚,搞清楚自己身份,咁樣就有說服力啲!

大宅

消息update ,唔是大陸小三,純正香港女仔
我朋友34歲,小三應該都三十,好似都有正當職業,係中環做OL

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

queeniebabyy 發表於 20-9-26 10:15
我朋友34歲,小三應該都三十,好似都有正當職業,係中環做OL
...

有無多d 小三資料share 上黎,等多d 人知道邊個係小三 攪攪下可能小三份工都無埋

mimi199188    發表於 20-9-26 12:01
sjnl43    發表於 20-9-26 11:19

珍珠宮

2023年兔年勳章

luvysl_blythe 發表於 20-9-26 10:24
有無多d 小三資料share 上黎,等多d 人知道邊個係小三 攪攪下可能小三份工都無埋
...

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

日月水火 發表於 20-9-26 10:40

咁係吖,佢send 得比樓主朋友,即係想比人知佢存在,咁樓主朋友咪幫下佢囉

侯爵府

2024年龍年勳章

如果換轉我,我一定唔會比隻小三得呈,唔會離婚囉,會好似其他姊妹咁。喺老公身上拎多啲錢,唔會同佢慳囉,隻小三咪繼續做隻唔見得光嘅雞囉

子爵府

回覆 queeniebabyy 的帖子

原來小三都成30,怪唔知咁心急啦

象牙宮

回覆樓主:

盡快攞錢離婚

珍珠宮

queeniebabyy 發表於 20-9-26 10:15
...
呢d 又要牌坊又要做雞, 最怕比同事知醜聞

send 條聲帶去佢公司e mail

揾佢公司清潔啊姐reception 最八個群組

個女人都好急3張撞緊

最重要比佢公司知

珍珠宮

Gmama 發表於 20-9-26 10:03
同意,如果小三有安全感,小三好滿足,小三不感受到威脅,也不需要騷擾大啦,因為佢心理不平衡,就係佢知 ...

根本男人好清醒, 有d 女人係結婚, 有d 係黎砌

唔離婚係正室尚有利用價值, 或小三係負資產!

子爵府

我會諗辦法整條錄音去左佢老公手機度,等佢老公發現個小三系度裝佢,但我會繼續扮吾知

侯爵府

...

妻不如妾,妾不如偷,偷不如偷不到,三個字,新鮮感

男爵府

應該錢又拎晒佢,每晚要穿性感衣服等佢精盡人忙,呢個先係高招

男爵府

回覆樓主:

一定唔會離婚俾小三坐正。
首先諗辨法要C6結札,等小三冇得大肚逼宮(小三30歲,應該好心急想結婚生子,如果個男人冇得生可能就會揾新目標),之後再慢慢將錢/財產轉走,再拖幾年等小三人老珠黃睇下個C6仲要唔要?!到時小朋友大咗父母離婚唔會太大影響。

首頁
23456...8

尾頁

跳至