自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

珊瑚宮

2020勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

扮唔知先。

跟住,偷錄返啲自己同老公既親密對話,問返佢囉﹗
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

公爵府

2020勳章

回覆樓主:

首先係老公度刮定d錢先,既然得唔到佢個人最少要得到佢d錢

大宅

my005 發表於 20-9-25 20:08
扮唔知先。

跟住,偷錄返啲自己同老公既親密對話,問返佢囉﹗ ...

正,引導性氹隻佬答:同自已白頭到老,睇住阿仔長大之類......
激返小三

伯爵府

回覆樓主:

如果決心走,send番比佢老公,問佢咩事,如果個男人想要小三,就開左口好耐

珊瑚宮

2020勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Jandr 發表於 20-9-25 20:23
正,引導性氹隻佬答:同自已白頭到老,睇住阿仔長大之類......
激返小三

係呀,激到小三死,搞到佢地鬧下交都好呀﹗

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

男爵府

2020勳章 +5熱血勳章

回覆樓主:

我覺得千祈唔好反擊小三住,免得被老公知道原來事主已知道(可能小三會俾佢聽)。好似其他 jm 咁講,趁依家開始 慢慢 cap 錢

大宅

yurijm 發表於 20-9-25 19:36
示得威
明顯個小三仲未逼到宮

絕對,不管後事如何,先鞏固穩健財力

男爵府

2020勳章

queeniebabyy 發表於 20-9-25 19:31
朋友懷疑咗好耐,因為間唔中見到佢老公d恤衫有粉底跡,
最近仲收到小三錄咗佢問我朋友嘅老公對話,小三問佢 ...

我會回佢,你边位。係咪亞may(是但講个名)

大宅

回覆樓主:

等多兩年先
呢2年 增加自己同小朋友的支出,其次係家庭的支出,咁當然係洗個男人錢

到第2年提出離婚
上到法庭爭取贍養費先可以爭取多d

仲有copy 哂個男人的bank statements
佢公司的bank statements, 會計賬目

到時如果個男人話自己好窮
e.g.俾唔到咁多贍養費
女人都有把柄響手
證明佢講大話

留意屋企有無多左收到銀行信
可能個男人有買樓俾小三
查清楚個男人到底hold幾多物業

男爵府

2020勳章

回覆樓主:

正宮認為結了婚便可唔使做有人養,小三亦都想唔使做 於是搶人飯票。大家都係人貪。都是單身者有骨氣。

男爵府

唔好出聲住

Cap曬老公d錢先

叫條8婆等下

大宅

my005 發表於 20-9-25 20:08
扮唔知先。

跟住,偷錄返啲自己同老公既親密對話,問返佢囉﹗ ...

係,佢愈想你嬲,愈要沉住氣,不值動氣⋯⋯而且,不論係修補感情,定想攞$,都要對得住自己,做有質素嘅妻子同媽媽,發顛發脾氣,只會上當,衰男人有藉口厭惡、傷害孩子、令自己身心受損

更加恩愛鞏固,曬比小三睇又好(等小三發顛男嘅嫌煩),安全過渡處理財政又好,總之,佢有佢選擇做人做鬼,自己永遠高貴成熟,荷包同腦袋滿滿,華麗重新

子爵府

yurijm 發表於 20-9-25 19:36
示得威
明顯個小三仲未逼到宮

好同意你頭一句,應該回小三:你搞得掂我老公就唔使咁折墮示威啦,我放佢走佢係要返屋企我真係無能為力⋯⋯
Sweetheartb

大宅

Cap水最緊要「

翡翠宮

2020勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

垃圾男,唔要都唔好俾小三,有人質(仔) 响手,冷靜啲,慢慢整治佢

複式洋房

要逼宮,咁個小三自己都無信心。
玩下個小三先,回返佢: 小姐,上次比左筆錢你落仔,而家又想點?
等個小三以為個衰佬有小四,仲有埋BB

伯爵府

陪月勳章 BK Milk勳章

queeniebabyy 發表於 20-9-25 19:39

個男人算高大,又有車有樓
我fd其實都管唔到咁多

為自己搵定後路,plan定離婚住邊,有咩事要走都無咁不知所措。最緊要留返段播音,將來可做證句。

公爵府

2020勳章

玩吓先,個小三玩逼宮即係急,做到佢急你唔急,再慢慢決定離開定繼續,無視係最好嘅報復,既然都改變唔到現況 (老公有小三),到不如從長計議

伯爵府

2020勳章

Anpanmama 發表於 20-9-25 19:59

我唔知樓主講嗰個小三係咪大陸,但小三呢樣野冇分疆界, ...

也是呢女多男少是一大問題

子爵府

2020勳章

我覺得應該學台灣有個大婆cap曬佢d水再飛起佢。小三呢d角色邊個都可以做,後生靚女就得,但老婆仔位置就不能動搖。

個老婆千奇唔好中計,繼續扮唔知,真係搵上門就直接同佢講佢一路都知老公出去叫雞,佢接受到,激鬼死佢。

一邊要轉移資產,要老公上繳多d,最後有錢時想點再決定

首頁
12345...8

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊