潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

LOBO1128 發表於 20-9-27 22:27
靚呀
之前香港減價都有呢個,我都有試過
隻色好特別

係?我都覺得隻色好特別又係MM size同埋本來得返一個display 但SA 姐姐同我講佢個同事有個新嘅留比佢個客,但個客仲諗梗冇嚟買所以賣咗比我

男爵府

你呢隻色好靚,我好鍾意呢隻色
前2個月香港都有部份款減價,當然冇你個咁平,本來買咗個mm tempete,不過因為last one有少少花冇買到

子爵府

夢B 發表於 20-9-28 21:20
你呢隻色好靚,我好鍾意呢隻色
前2個月香港都有部份款減價,當然冇你個咁平,本來買咗個mm tempet ...

多謝讚賞係啊!咁HK 呢個賣幾多錢呀?因為呢個牌子HK 同美國都差唔多價錢如果有7折真係好平! SA冇話可以整走D花痕? 你呢個啡色係經典色嚟喎仲要MM size ,不過如果你接受唔到有D花就真係唔好買

男爵府

ungela914 發表於 20-9-28 21:33
多謝讚賞係啊!咁HK 呢個賣幾多錢呀?因為呢個牌子HK 同美國都差唔多價錢如果有7折真係好平! SA冇 ...

我好鍾意呢個牌子,有個mini brilliant
呢度只有8折,所以折完都要4萬,其實真係好心動,因揹上身好好睇,香港減價色同款通常古古怪怪,呢個色會減真係市道唔太好但last one又有少少花,其實最大問題係價錢,如果7折3萬多d可能買左師奶性格

子爵府

夢B 發表於 20-9-28 22:55
我好鍾意呢個牌子,有個mini brilliant
呢度只有8折,所以折完都要4萬,其實真係好心動,因揹上身 ...

了解,4萬都唔係一個小數目可以有好多牌子嘅選擇

男爵府

ungela914 發表於 20-9-28 23:16
了解,4萬都唔係一個小數目可以有好多牌子嘅選擇

女人其實仲花心過男人MM Tempete我一定會買,等緊一個機會,希望可以好似你咁用一個好價錢買入

本身想買picotin或mini e,冇咁貴呀,但香港好難買,反而買左個roulis 又要再儲錢

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至