自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2020勳章

$100人民幣有兩樽5公升

有冇姊妹食過?

水晶宮

2020勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

呢隻係調和油, 溝左其他野的, 不是純花生油, 炸野或高溫都唔好。不如買大豆油, 兩樽都係80幾元, 計5KG。
https://chaoshi.detail.tmall.com/item.htm?spm=a1z09.2.0.0.653a2e8d48WdnI&_u=rk8g5sd3b07&id=605690679804

一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

男爵府

2020勳章

andyman 發表於 20-9-27 10:19
呢隻係調和油, 溝左其他野的, 不是純花生油, 炸野或高溫都唔好。不如買大豆油, 兩樽都係80幾元, 計5KG。
ht ...

謝謝你呀,你係咪都食緊呢隻啊

水晶宮

2020勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Mablelin 發表於 20-9-27 10:22
謝謝你呀,你係咪都食緊呢隻啊

一向都有買呢隻, 另外都會買金龍魚的大豆油, 還有中糧的葵花籽油.

一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

男爵府

2020勳章

andyman 發表於 20-9-27 12:04
一向都有買呢隻, 另外都會買金龍魚的大豆油, 還有中糧的葵花籽油.

thank you

男爵府

2020勳章

andyman 發表於 20-9-27 12:04

你有沒有吃過什麼牌子的米好吃?

水晶宮

Mablelin 發表於 20-9-27 19:12
你有沒有吃過什麼牌子的米好吃?

去睇下, 呢個人好多分享:

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23327036

男爵府

2020勳章

andyman 發表於 20-9-27 19:18
去睇下, 呢個人好多分享:

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23327036

多謝你呀!你真係好人!

男爵府

2020勳章

andyman 發表於 20-9-27 10:19
ht ...

你好,我想請教一下,油,2 x 5 litre

計0.946 kg ? 對嗎?是否系統出問題?

水晶宮

Mablelin 發表於 20-9-28 07:37
你好,我想請教一下,油,2 x 5 litre

計0.946 kg ? 對嗎?是否系統出問題?

我上次一樣都係計0.946kg, 無錯呀, 你要買滿249元先可以免郵10kg喎, 去埋消消樂玩遊戲用星星換10元券, 或者去大陸支付寶搜下有冇優惠券就更抵。

男爵府

2020勳章

andyman 發表於 20-9-28 07:59
我上次一樣都係計0.946kg, 無錯呀, 你要買滿249元先可以免郵10kg喎, 去埋消消樂玩遊戲用星星換10元券, 或 ...

邊度有消消樂可以攞遊戲卷我去睇吓先

水晶宮

Mablelin 發表於 20-9-28 08:01
邊度有消消樂可以攞遊戲卷我去睇吓先

玩好耐先夠架

男爵府

2020勳章

andyman 發表於 20-9-28 08:06
玩好耐先夠架

請問要玩到幾多級先有$10

水晶宮

Mablelin 發表於 20-9-28 08:08
請問要玩到幾多級先有$10

20個可換10元, 去商店睇下啦

男爵府

2020勳章

andyman 發表於 20-9-28 08:13
20個可換10元, 去商店睇下啦

喔!用陽光換?

水晶宮

Mablelin 發表於 20-9-28 08:17
喔!用陽光換?
是用星星換

男爵府

2020勳章

andyman 發表於 20-9-28 08:58
是用星星換

Oh

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊