心聲留言

跳至

首頁

尾頁

洋房

想買保險,唔知邊間好.

我想買保險但唔知買邊間好,本來鍾意宏利,但保費又好似幾貴咁,想知到有冇人知,另兩間邊間好及安全: massmutual美國萬通, newyork life 紐約人壽, 邊間好些.
美國萬通平過宏利幾多架!但驚唔穏陣喎! ?-(

禁止訪問

Re: 想買保險,唔知邊間好.

洋房

我知好多朋友買AIA, 但中文名是否國衛?
我唔知係唔係以前聽得多唔好,所以不是太鍾意佢.

侯爵府

AIA 係友邦保險; AXA係國衛, 唔好混淆呀!

別墅

我一家大細都係宏利買保險的!

大宅

我買友邦...老公同細路就買保誠

伯爵府

其實保費貴, 有可能係儲蓄部份比較多, 所以唔好只係比較保費, 要睇埋回報.

janeBB 寫道:
我想買保險但唔知買邊間好,本來鍾意宏利,但保費又好似幾貴咁,想知到有冇人知,另兩間邊間好及安全: massmutual美國萬通, newyork life 紐約人壽, 邊間好些.
美國萬通平過宏利幾多架!但驚唔穏陣喎! ?-(

大宅

要先了解自己的需要, 再作比較,
我買了保誠.

首頁

尾頁

跳至