自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

如有幾錢一個?

象牙宮

見西鐵果間要$5.5.

珍珠宮

畀面勳章

mercurycc 發表於 20-9-28 19:31
見西鐵果間要$5.5.

咁平?我見開個d 8蚊喎

象牙宮

永然 發表於 20-9-28 19:36
咁平?我見開個d 8蚊喎

可能區區唔同掛,不過呢間開左應該一個月到。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆樓主:

7蚊一個
20蚊3個

伯爵府

sasa0208 發表於 20-9-28 19:44
7蚊一個
20蚊3個

凍喎,唔係蒸熱咗果啲

水晶宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

凍係平啲㗎

別墅

Catcatlove 發表於 20-9-28 20:35
凍喎,唔係蒸熱咗果啲

有呀!買過,有時啲收銀仲問要熱定凍。$7.5一個

wcpcelia    發表於 20-9-30 16:06

珍珠宮

我附近果間凍包賣$18/3個,只有雞包丶菜肉包同埋奶黃包。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

goldpiglet 發表於 20-9-28 20:43

凍係平啲㗎

我係尖東買過幾次佢收我同價
我唔知會平d

男爵府

Chchingpig 發表於 20-9-28 22:12
我係尖東買過幾次佢收我同價
我唔知會平d

青衣城買,熱、凍一樣價錢

翡翠宮

回覆樓主:

旺角東$18四個凍包做咗好耐啦,全部款任揀,只要有貨,今日經過仲做緊;之前派券仲有$10三個菜肉包或其他兩款唔記得。!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

凍熱同價都係$8

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

Catcatlove 發表於
凍喎,唔係蒸熱咗果啲

係呀
荃灣西鐵站

象牙宮

Catcatlove 發表於 20-9-28 20:35
凍喎,唔係蒸熱咗果啲

有4款揀

首頁

尾頁

跳至