自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

靈修!收埋d證據咋掛。

子爵府

去 了 靈 修 。

最 重 要 是 辦 好 教 育 。

子爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

我都好唔明白,佢成個樣都一個騙子咁,十足十我一個騙子親戚,都好多人buy佢。我其中一個好朋友個囡就喺臻美凱欣讀啦,就係梁校監的忠實信徒,全校走剩20個學生,佢囡囡就是其中一個。
今時今日,我朋友仲死口話唔担心,係校長俾人抹黑!我地成班friend都冇嘢好講,佢嘅情况好似人地入咗邪教飲雙氧水咁!校監十足邪教教主咁,做乜都係對的!!死末!(佢個女小六啦,你話佢中毒幾深!

原帖由 puzzledmama 於 09-6-4 00:47 發表
其實我真係唔明,點解咁多家長咁擁護佢既呢?

呢d吹水唔抹咀既所謂基督徒,聽佢講一次野就現晒形啦,知佢咩料啦;最難頂既就係佢唔只滿口仁義道德, 仲一開口都應該知佢無咩學術水平啦, 點擔任校長呀?

我聽 ...

別墅

大家今日為何口甘激

仲有佢個樣好似(如花)李健仁

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 ckldicky 於 09-6-4 03:52 發表

阿仁正氣好多

大宅

我唔係以貌取人, 只係覺得佢做校監做到佢咁不修邊幅, 個頭又油立立, 點教小朋友整潔呢 ? 何人下放咁大權力比佢架呢 ?
:sm: Auntie_Winnie

伯爵府

原帖由 fawong 於 09-6-4 02:17 發表
佢嘅情况好似人地入咗邪教飲雙氧水咁!校監十足邪教教主咁,做乜都係對的!!

我都覺得係!由其有班家長之前仲肯借錢比佢!呢班家長中毒太深!

伯爵府

原帖由 fawong 於 09-6-4 02:17 發表
我都好唔明白,佢成個樣都一個騙子咁,十足十我一個騙子親戚,都好多人buy佢。我其中一個好朋友個囡就喺臻美凱欣讀啦,就係梁校監的忠實信徒,全校走剩20個學生,佢囡囡就是其中一個。
今時今日,我朋友仲死口話唔担心,係校長俾人抹 ...

幫手留意下朋友 7/7 會派去邊間中學先 ......... 好難想像有人會俾小朋友去一間得20個學生既學校讀書,仲要交學費既 mouth: mouth:

男爵府

ICAC真係要撤查借錢問題, 就如上司與下屬, 選民與議員一樣要避嫌, 唔可以有錢銀瓜葛..

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

她的言行舉止, 很難想像是校監, 似d無知潑婦。

大宅

佢匿埋自己, 趕住做財務報告呀嗎 !!!:;pppp:

大宅

姐夫鄧仲明,是校董又是牧師,典解唔輔導個姨仔呢??

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 cindy234 於 09-6-4 10:22 發表
姐夫鄧仲明,是校董又是牧師,典解唔輔導個姨仔呢??

各自修行呀.....呢鑊粥一個女人揹好過含家族出來等死呀.
<br><br>

伯爵府

真係睇到火都黎埋,呢頭整個大頭彿出黎,學校個行政咁混亂就已經夠死啦,仲要走左去人地又搵唔到你,咁係一個負責任的人咩???假如係你係真心為教育為小朋友的,就一早唔應該攪個爛攤子出黎啦!!!!!!

枉你滿口仁義道德!!教育局應該撤銷佢校監個資格 !!!

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

珍珠宮

畀面勳章

[quote]原帖由 puzzledmama 於 09-6-3 23:56 發表
老實講,唔好話我以貌取人,或馬後砲,睇佢個造型,同佢像潑婦罵街的談吐,我真係唔會比我仔女讀佢做校長的學校!

唉,真正鬧劇一場! ... [/quote

相由心生,e個女人真係好胡鬧

水晶宮

原帖由 puzzledmama 於 09-6-4 00:47 發表
其實我真係唔明,點解咁多家長咁擁護佢既呢?

呢d吹水唔抹咀既所謂基督徒,聽佢講一次野就現晒形啦,知佢咩料啦;最難頂既就係佢唔只滿口仁義道德, 仲一開口都應該知佢無咩學術水平啦, 點擔任校長呀?

我聽 ...

因為工聯會幫佢撐腰嘛, 邊個敢郁佢o者

梁校監個頭係唔係好多日無洗, 咁立既

珍珠宮

畀面勳章

原帖由 ckldicky 於 09-6-4 03:52 發表

我尋晚都覺得似,仲問c6tim

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 我想生三個 於 09-6-4 10:55 發表
基督教,係甘上下嘎喇!!

<br><br>

大宅

佢可能真係口才好好gwa...當年羅太一個o甘自負既人, 都o甘buy佢(雖然有說之後羅太都知賴野) 又tum到黃英琦得出錢, 一定上過果d傳銷/釋放自己原諒別人等course)...
不過以後可以同d客講 唔覆野係因為我去左靈修!

首頁

尾頁

跳至