潮流時尚

跳至
[手袋] 下個H target

首頁

尾頁

大宅

果然係一入H門深似海,本身淨係想要L26,但睇睇下又覺得mini roulis幾靚,唔知呢個會唔會易買過lindy呢

大宅

reichan 發表於 20-9-29 20:38
果然係一入H門深似海,本身淨係想要L26,但睇睇下又覺得mini roulis幾靚,唔知呢個會唔會易買過lindy呢:hap ...

Mini roulis 我覺得易過L26,on shelf 經常有,今日PP 有兩個

wcpcelia    發表於 20-10-5 15:11

大宅

lling_lling 發表於 20-9-29 20:50
Mini roulis 我覺得易過L26,on shelf 經常有,今日PP 有兩個

請問係咩色呀

大宅

reichan 發表於 20-9-29 21:00
請問係咩色呀

淺藍同一個啡(唔肯定係咪gold),我無問,PP仲有coupon 送

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

lling_lling 發表於 20-9-29 21:02
淺藍同一個啡(唔肯定係咪gold),我無問,PP仲有coupon 送

淺藍靚wo
我同你調番轉,買左mini roulis 跟住想買L26

大宅

果然係一入H門深似海,本身淨係想要L26,但睇睇下又覺得mini roulis幾靚,唔知呢個會唔會易買過lindy呢:hap ...

呢2個都係我 next target, lindy26 好裝野,roulis 少啲撞袋

wcpcelia    發表於 20-9-30 16:41

子爵府

兩個用法都唔同,而且兩個都咁靚,遇到邊個又啱色嘅就買邊個先啦

我個L26係bleu nuit phw,mini roulis 就係 P9 淡金釦,兩個都又靚又實用㗎

大宅

其實都係要睇吓嗰排有啲咩袋返。我同一時間request L26同mini roulis。兩、三星期後,佢先比L26,但係顏色唔啱,我冇要。跟住兩星期後,就有一個8w mini roulis

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

Mamaskhy0011 發表於 20-9-29 21:27
兩個用法都唔同,而且兩個都咁靚,遇到邊個又啱色嘅就買邊個先啦

我個L26係bleu nuit phw,mini r ...

同意
我個mini roulis 係深啡,好想搵大象灰或者藍色既L26

男爵府

我都想入Lindy 26. 不過等出咗quota bag 先

大宅

我想要白色/淺灰/粉紅色,睇黎要巡多d鋪先得

大宅

reichan 發表於 20-9-29 21:39
我想要白色/淺灰/粉紅色,睇黎要巡多d鋪先得

如果我巡開見到話你知

reichan    發表於 20-9-30 00:00

男爵府

Mini roulis 易買好多,月頭見過黃色,牛油果綠,淺藍,係中環試左8w粉紅色,不過最後買咗roulis 23

L26比roulis好用,容量超大,mini roulis 好細,裝唔到太多野,仲有roulis肩帶幼,冇lindy粗帶揹得舒服,只係而家L26好難買

別墅

我都想幫媽咪買個Lindy26! JM巡店見到可唔可以都講聲比我聽
淺藍係咪bleu brume 隻色真係好靚

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

LianH 發表於 20-9-30 12:21
我都想幫媽咪買個Lindy26! JM巡店見到可唔可以都講聲比我聽
淺藍係咪bleu brume 隻色真 ...

26真係少,呢頭報料果頭就賣走。
呢d秒殺款要零配真係要靠自己。
work hard PLAY hard

大宅

想買halzan 31 or bolide 27返工用. 末見到. Bolide 31 black 成日有

首頁

尾頁

跳至