時政擂台

跳至

首頁

尾頁

子爵府

這堆所謂家人幾厚臉皮喎宜家係你地啲仔女掉低你地去偷渡台灣喎如果成功去到台灣都唔會返嚟同你地過中秋啦真係白痴定扮儍呀

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

子爵府

呢d所謂的「家屬」,有冇諗過香港的公義就係卑佢哋班「子女」破壞了!

男爵府

回覆樓主:

佢哋應該問下自己個仔點解要自己送中,冇人押住佢哋非法入境架!係咪真家長又冇人知,係真家長就清醒D唔好再畀D政棍利用造謠生事,對單案無利反有害,阿爺唔似港府靠嚇就怕咗你架,自己個仔衰咩心知肚明喇,係都要受泛民政棍利用搞大到去國際層面,小學雞D諗,人質喺對家手上,係咪應該低聲下氣D呀,仲要對家係泱泱大國,你哋唔係救人係送佢哋一程多D。

子爵府

回覆樓主:

佢哋想駁同情,如果畀佢哋成功入左去台灣,才真正沒有公義,一世亦不能返港,跟本就會想和家人斷絕關係,中秋節何來一齊食月餅?而家被中國拘捕,總有回港的一天,到時咪團聚囉

大宅

厚顏無恥到極點!!!

佢哋d仔女攪到香港翻天覆地,破壞晒香港法治、安寧、經濟、聲譽,嚴重影響七佰幾萬人生活,導致社會、家庭撕裂!犯咗法仲做埋逃犯,遲d又做埋監躉,呢班所謂家屬以為班暴徒仔女好馨香?俾人拉咗仲要大聲夾惡叫亞爺放人?癡得咁交關快去驗下個腦!
祝呢班家屬們,年年中秋都可以返大陸探監同仔女團聚!

大宅

回覆樓主:

痴根!
佢班白痴自己偷渡棄保潛逃,
講到好似畀人迫咁,
以為全世界都好似香港咁犯法唔使負責任,
而家偷渡呀,係犯法呀,梗係要畀人拉啦!

子爵府

回覆樓主:

其實佢哋知唔知道,佢哋嘅家屬喺香港+內地都犯法 如果個個犯法都去一去舉牌,咁...全世界都唔再需要法律

男爵府

黃人最勁系面皮厚,時間多,個個姓賴,大聲覺有理
中國有心裝佢地就屈佢地運毒.到時等打靶

珍珠宮

2024年龍年勳章

有其父/毋,必有其子/女!
Minniemouse:-P

公爵府

除咗恭喜,唔知講咩好

珍珠宮

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 畀面勳章

超~個12 隻瞞徒自己著草走路, 講乜野賣豬仔呀班"所謂家屬"根本就本末倒置
話時話個班"所謂家屬" 有無dna 証明呀, 真係家屬? 定扮家屬呀?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

班暴徒自己偷渡,出咗事依家搵政府,關政府叉事咩
呢班「家屬」正刁民

伯爵府

拉埋佢家人啦,協助偷渡

伯爵府

點解仲唔上去救仔?不停嘈有鬼用咩!隔山打牛。

俾20萬個仔去釣魚?仲話真係信佢去釣魚,釣鯊魚咩?

伯爵府

一齊去大陸團圓啦!
響香港嘈嘈閉,有冇叫林三白俾盒月餅你班家長去探監呀!!
曱甴家族!

男爵府

kamkong 發表於 20-10-1 08:03
佢哋想駁同情,如果畀佢哋成功入左去台灣,才真正沒有公義,一世亦不能返港,跟本就會想和家人斷絕關係,中 ...
佢哋家人 (12瞞逃)同手足咪喺內地慶緊中秋囉。
多鬼餘,唔諗吓問題起因係乜,淨係喺度日嘈夜嘈,明知內地一定唔會放人啦。噚日仲話自己交好多稅,交幾多咁大把?根本就係2回事,交得多稅,犯法就唔駛負責任?

伯爵府

牛年勳章 醒目開學勳章

擺到明係輸打贏要,不知所謂

水晶宮

winnielong 發表於 20-10-1 01:53
這堆所謂家人幾厚臉皮喎宜家係你地啲仔女掉低你地去偷渡台灣喎如果成功去到台灣都唔會返 ...

珍珠宮

自己申請

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至