時政擂台

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章

侵侵確診,有冇景轟?

rose-mag  政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台  發表於 20-10-3 07:55

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

回覆 PaPa 的帖子

你懂的

公爵府

之前唔中依家先中,點會無政治目的丫!

伯爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

預左。自己中下先知嚴重性

珍珠宮

回覆樓主:

較岩時候,你話呢

男爵府

行啊扁條橋囉

珍珠宮

迷你人 發表於 20-10-3 03:26
行啊扁條橋囉

周星星果然賣埠, 台包都識, 唔好打臉, 用黎揾食

最後擦傷個肚皮小小, 個射擊手,簡直高手高高手

抵星仔變星老爺

侯爵府

迷你人 發表於 20-10-3 03:26
行啊扁條橋囉
X2

侯爵府

侵侵真係白痴唔係扮
一向被中國按在地上毒打無力反抗

珍珠宮

之前病咗唔病依家先來病,好難令人唔聯想到,再者一干人等係咪真係確診都冇人知
人生不如意事十常八九,最緊要跌低咗識爬番起身!活在當下,珍惜所有。

侯爵府

ferrari2007 發表於 20-10-3 06:49
之前病咗唔病依家先來病,好難令人唔聯想到,再者一干人等係咪真係確診都冇人知
...

應該專登感染
然後十月安排入 ICU全國人擔心佢並病危,到十一月病好醫生不準落床但堅持出院再整死一間中國企業爭取全面選舉勝利

似一早安排好了

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆樓主:

劇情預告(emoji)
陰謀論,可能是自導自演.......眼 見選情告急,智囊 設計 特朗譜夫婦中了新型冠狀病毒?

下一步剧情 就是隔离-治愈-战胜新冠,避過辯論,
繼而,引起700万美国新冠病人共鸣 -博同情,令 支持率上升?
简直是流量操盘手!現
道指期貨,跌 超過300點、他也可能已沽貨,從中取利?
不要忘記
他是從商出身的
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆樓主:

轉載

如無意外 Trump 已篤定當選 劇本如下:

1.他未來三個星期 將會努力地帶病隔離繼續堅持履行總統職務

2. 由於確疹 剩餘的兩場辯論取消 他不愁會再受到佢無可辯駁的攻擊 亦不會再有失言失分嘅機會

3. 民意支持度大幅上升 因民眾認為總統有美國英雄嘅艱苦奮鬥精神

4. 由於確診 只會集中抗疫及工作 對所有負面新聞及指控毋須回應

5. 今後三個星期所有傳媒都會每日報導佢投疫嘅進度 冇人會再理會拜登

6. 在投票日前數天 正式公佈戰勝疫症 全面復元 隨即進行多場分享會 宣傳佢係靠美國精神戰勝病魔 絕對值得民眾支持多做四年

..........未完

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆樓主:

7. 至於拜登? 未來佢做乜講乜都冇人理會 有咩攻擊Trump嘅大計都只會失分 因為俾選民嘅印象係落井下石及冷血

總的來說 此絕招一出 天下無敵 拜登實際上已經玩完。

此劇本精妙之處 係仲可以有後着 假設做足全套都輸 大家唔好以為拜登就安車平五路拜相登基 到時 Trump 就會入禀最高法院 要求頒佈選舉無效 理由係佢因確診而未能公平地與拜登競選 整個選舉違反咗 natural justice. 咁都得? 點解唔得 因為事前已經伏兵在最高法院嘞 明未?
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

侯爵府

侵侵真係白痴唔係扮

支持他繼續當選

伯爵府

第一場辯駁失敗為有苦肉計

伯爵府

HKITMan 發表於 20-10-3 07:18
侵侵真係白痴唔係扮

講真美國錢又無,好在有個厚面皮蠢統

侯爵府

大力大力 發表於 20-10-3 07:09
轉載

如無意外 Trump 已篤定當選 劇本如下:

都似係想逃避辯論,加埋博同情, 轉移視線。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

回覆樓主:

所以佢一早就預告咗, 如果落選唔會順利咁交接權力。

劇本早就寫好。

首頁

尾頁

跳至