自由講場

跳至

首頁
12345...11

尾頁

珍珠宮

減齡達人勳章

茶木 發表於 20-10-5 11:35
而家究竟咩年代,個個已婚男人出面都有小三咁

見到佢老婆仲懵盛盛,以為自己好幸福 :sweating ...

你講嘅矇盛盛,會唔會有其他人都咁樣講緊你? 小心你c6, 近墨者黑

伯爵府

docomo 發表於 20-10-5 12:25
當然啦,不過如果傾開呢個話題,會當講笑咁問一句,睇吓佢有乜嘢反應嘛。
...

我老公唔止一個fd出面有女人

以前講過呢個話題,佢好似講笑咁答: 咁益我呀

伯爵府

野原美冴 發表於 20-10-5 12:29
你講嘅矇盛盛,會唔會有其他人都咁樣講緊你? 小心你c6, 近墨者黑

都唔出奇,任何人都有機會

所以我一路想出番黎做野

伯爵府

Fungbb0131 發表於 20-10-5 12:29
我老公有個朋友最鍾意同個老婆講話塞車,然後去一樓一

咁我老公啲fd都四正,外國番黎,好多做緊專業人仕

所以有女人搭上

大宅

茶木 發表於 20-10-5 12:16
啲無質素嘅男人就無女人想要

有質素嘅男人多數結咗婚,但仲好有market

係呀, 佢地唔會理個男係唔係結左婚, 呢個年代太可怕了.

珍珠宮

茶木 發表於 20-10-5 11:43
好男人, 去邊都全家出動

我c6唔知講開啲咩爆嚮口

伯爵府

spikenard 發表於 20-10-5 12:28
小3唔一定係靚架,豬扒都好多麻老鐘意的

小3最大的共通點係個男人覺小3溫柔體貼過原配

我睇過佢地一齊飲野嘅相,個小三靚女好身材

珍珠宮

減齡達人勳章

茶木 發表於 20-10-5 12:04
我c6老死就係咁

有時都不能不佩服啲’所謂好好先生’嘅時間管理,準備返屋企,放假陪家人。仲可以搵到時間出去同其他女人攪埋一齊。

kamchaibaby    發表於 20-10-5 15:19

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

伯爵府

littlefunpig 發表於 20-10-5 12:28
我有個已婚朋友
佢話有個已婚男性友人問佢有無小三
個友人覺得無小三先出奇, 仲要話"唔係無呀麻!? "

我諗男人嘅圈子,有靚女小三係威威

公爵府

虎到金來勳章

spikenard 發表於 20-10-5 12:28
小3唔一定係靚架,豬扒都好多麻老鐘意的

小3最大的共通點係個男人覺小3溫柔體貼過原配
岩, 就用返消防兄弟派帽單嘢, 個衰女人就係唔靚, 不過就陰聲細氣過過人地老婆, 又識奉承人地, 咁佢老公個消防兄弟又要面, 又鍾意扮大佬, 所以2個咪達著左囉, 最重要係大家都有家庭, 佢老公之前同奸夫同更, 而家就唔同更, 老公返A更, 佢就趁唔係度去同奸夫開房, 成日見到佢老公一返左工, 個奸夫就送佢或按佢......2個都好戲到不得了, FB就一個話好愛老公同個女, 奸夫就POST好愛頭家, 錫老婆同仔女, 假到做影帝.

珍珠宮

減齡達人勳章

0q.cathy 發表於 20-10-5 12:09
點解小三小四可以唔介意? 其實一夫多妻都有女人接受。

點知呀!小三小四一定知大婆存在,可能諗住鬥長命,遲早可以坐正啩

伯爵府

FennieMan 發表於 20-10-5 12:34
有時都不能不佩服啲’所謂好好先生’嘅時間管理,準備返屋企,放假陪家人。仲可以搵到時間出去同其他女人 ...

帶埋小三出去同班fd飲野

我就係睇相,問佢個fd攬住個靚女邊個黎

伯爵府

茶木 發表於 20-10-5 11:52
我都會睇緊啲
D男人見自己好朋友咁疏乎可能又會心郁郁,睇緊D好

侯爵府

牛年勳章

我成日都諗,其實出面搞三搞四嘅男女,其實當中唔係幾多個玩認真,或者想搞到家破人亡,只係心存僥倖,短視,貪新鮮貪刺激,完全唔會諗後果,真係好愚蠢

伯爵府

茶木 發表於 20-10-5 12:34
我睇過佢地一齊飲野嘅相,個小三靚女好身材
你老公個friend 好型/靚仔?定有錢?點解可以吸引到後生靚女做小三?

伯爵府

厚多士 發表於 20-10-5 12:46
你老公個friend 好型/靚仔?定有錢?點解可以吸引到後生靚女做小三?

外國回流,專業人仕,都算高大靚仔

伯爵府

厚多士 發表於 20-10-5 12:44
D男人見自己好朋友咁疏乎可能又會心郁郁,睇緊D好

我老公無佢個fd咁好條件

珍珠宮

厚多士 發表於 20-10-5 12:46

應該一定有d錢啦,我都有朋友同人share 男友,大時大節送禮物,有車有點小事業,一年帶佢去一兩次旅行
我覺得好嘔心,唔明點樣搞得落,一三五同另一個女人訓喔。

ying_mail    發表於 20-10-5 13:27

已刪除用户

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

首頁
12345...11

尾頁

跳至