美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

2020勳章

Elevenbaby 發表於 20-10-12 08:16
有無人知道12800個set支白色野係咩?

個支濕儀黎,加水入去然後會噴返啲水霧出黎,幾正

大宅

買咗聖誕月曆,等到貨

大宅

mini_mushroom 發表於 20-10-12 12:47
個支濕儀黎,加水入去然後會噴返啲水霧出黎,幾正

Jm有冇睇中邊套?

大宅

2020勳章

三眼仔媽媽 發表於 20-10-13 15:41
Jm有冇睇中邊套?

聖誕月曆一定買,christmas睇中再生嬌柔個套,呢套最啱用
依家等埋thankful set再一次過決定

大宅

回覆 mini_mushroom 的帖子

Thanks

大宅

回覆樓主:

想知聖誕有咩set嘅jm入去自己睇!
Thankful套裝好似仲未出,出左都會放上嚟!

https://valmonthk.com/xmas/?utm_source=VALMONTHK_FB&utm_medium=cpc&utm_campaign=Xmas2020&fbclid=IwAR1g7d2nanEN0z0uTUXgzNj9yb1H6kXoGznRagmoyoR_9mLwc7thTaF-hEc

別墅

聖誕月曆好定係體驗套裝好?

別墅

caseyiu 發表於 20-10-15 16:56
聖誕月曆好定係體驗套裝好?

體驗套裝好似幾ok,咩都有得試,成個skincare routine係齊到,如果想咩都試下就呢套。聖誕月曆就多啲王牌,又有香水。
有筆直就買曬佢地!

大宅

想問聖誕set 抵定thankful week 抵d呢?

大宅

kenconny 發表於 20-10-18 08:09
想問聖誕set 抵定thankful week 抵d呢?

各有各抵架,内容都唔同。
jm有冇用過Valmont嘅嘢?未用過的話,聖誕月曆、Discovery set,thankful就升效set抵,全部都啱入門用

大宅

Thankful set 都出咗喇!銅鑼灣同尖沙咀都放曬喺到!

https://valmonthk.com/stw/?utm_source=VALMONTHK_FB&utm_medium=cpc&utm_campaign=SOGO35thAnniversarySale_Part1&fbclid=IwAR2p2KkaDOGEpjrxJPTh4dK5UdtW-6UIwqmjERrzVtspuq6ixMCKDN3mOyE

大宅

三眼仔媽媽 發表於 20-10-19 12:29
各有各抵架,内容都唔同。
jm有冇用過Valmont嘅嘢?未用過的話,聖誕月曆、Discovery set,thankful就升效 ...

我用過renewing pack
我做緊valmont facial, 佢叫我買聖誕$5380 set
aw5 set..但好似thankful week 抵d?

大宅

kenconny 發表於 20-10-19 13:21
我用過renewing pack
我做緊valmont facial, 佢叫我買聖誕$5380 set
aw5 set..但好似thankful week 抵d?

聖誕嗰set同thankful set 有少少唔同,除咗個v line面霜同精華一樣之外,其他都唔同喎
揀套啱心水架啦

複式洋房

好靚啊...可惜今年同自己講左唔準買野....經濟太差了

大宅

katokatolulu 發表於 20-10-19 20:03
好靚啊...可惜今年同自己講左唔準買野....經濟太差了

所以更加要趁減價買多啲,對自己好啲心情起碼好啲先

大宅

三眼仔媽媽 發表於 20-10-19 18:41
聖誕嗰set同thankful set 有少少唔同,除咗個v line面霜同精華一樣之外,其他都唔同喎
揀套啱心水 ...

請教一下,v-line同v-shape系列有乜分別嫁?

大宅

Deutsche 發表於 20-10-21 00:40
請教一下,v-line同v-shape系列有乜分別嫁?

Vline針對皺紋,vshape針對緊緻兩種功效

別墅

諗緊趁聖誕入手蜜潤,有冇jm用過?聖誕月曆有冇交限購幾多個?

複式洋房

sindykk 發表於 20-10-21 16:08
諗緊趁聖誕入手蜜潤,有冇jm用過?聖誕月曆有冇交限購幾多個?

都諗緊蜜潤,有兩套諗緊要邊套,一套係蜜潤加a mask,另一套就係renewing pack
聖誕月曆應說就冇限購,仲有個袋,買黎做禮物都ok

大宅

2020勳章

三眼仔媽媽 發表於 20-10-6 12:45
Valmont真係唔聲唔聲,就已經出咗聖誕月曆!
啲野全部大大枝
有冇jm已經買左?分享下

價錢合理,好吸引!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊