自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

珍珠宮

mercurycc 發表於 20-10-9 10:56
呢個病咁耐都唔中,就選舉先來中?重要幾日就無事?
佢都7x身體真係咁強?
...

只有一個可能性,大家心照

一係佢一早打左疫苗
所有遇見,皆有因果
要是每個人都懂你,那你得有多平凡

男爵府

佢話自己康復走出嚟見傳媒,佢老婆都未出過嚟,白宮群組成2x幾3x人染病,可想而知d病毒量超高

禁止訪問

象牙宮

小詠 發表於 20-10-9 11:12
只有一個可能性,大家心照

一係佢一早打左疫苗
做試驗品?
唔係飲左漂白水咩。

可能係策略,如果而家病輸左都有得賴,
又或者話比d人知中左都可以無事,
令班信徒更支持佢呢!

琥珀宮

cattz288 發表於 20-10-9 10:46
後生都多都自己搞掂, 但佢係70歲老人喎

嚴重case係老人多,唔代表大部分老人中招也會嚴重。

香港醫管局分析:80歲以上新型肺炎患者死亡率兩至三成。
即就算80歲以上,七八成人康復,當中有幾成人唔嚴重好快康復有幾出奇?!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

木土土 發表於 20-10-9 11:24

香港醫管局分析:80歲以上新型肺炎患者死亡率兩至三 ...

三日就可以出院都唔出奇?
放下自在

子爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

cattz288 發表於 20-10-9 11:32

仲要3日後已經話有抗體,又唔駛隔離,簡直係神

不過佢個樣殘左,面黑黑咁,可能佢真係中左既

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

1. 有無中, 信不信由你
2. 一係佢有解藥, 所以好得咁快 (通常製毒果個先有解藥)
3. 佢一定係被上天選中既人, 所以一定要比佢延任
4. 比國民睇下, 我74歲中左都無事, 好小事啫, 唔好再話我抗疫不力
5. 大條道理再圍攻中國
6. 鐘意就可以話唔再辯論, 唔洗再出醜
7. 可以搏同情

計落"話" 中左真係好處多多

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

pluto豬 發表於 20-10-9 11:37

仲要3日後已經話有抗體,又唔駛隔離,簡直係神:joy ...

佢自己吹啫 無醫生敢出黎証實!
可能飲漂白水真係work! who knows
放下自在

子爵府

果然是奇人,信徒只要信不要問,問就是你不啱,我只覺得佢班campaign team 勁,咩都想到,信徒只會增不會滅

象牙宮

WChan 發表於 20-10-9 11:47
1. 有無中, 信不信由你
2. 一係佢有解藥, 所以好得咁快 (通常製毒果個先有解藥)
3. 佢一定係被上天 ...

佢話唔會接受用zoom debate, 梗係喇, 肯定成日比人mute

QNDEC    發表於 20-10-9 13:07
放下自在

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

cattz288 發表於 20-10-9 11:52
佢話唔會接受用zoom debate, 梗係喇, 肯定成日比人mute

佢根本唔想辯論, 小學雞樣出哂嚟, 依家好啦, 無人敢同佢同埸, 佢想點都得

大宅

CassandraYoung 發表於 20-10-9 09:45
直頭老當益壯啦 74歲喎,三日出得醫院,三日我傷風都未好返呀
形容得好好

象牙宮

WChan 發表於 20-10-9 11:56
佢根本唔想辯論, 小學雞樣出哂嚟, 依家好啦, 無人敢同佢同埸, 佢想點都得
...

所以順利成章喇, 話寧願去造勢大會任佢吹

WChan    發表於 20-10-9 12:06
放下自在

琥珀宮

cattz288 發表於 20-10-9 11:32

咁好明顯係出院標準跟香港不同。
香港無病徴也要入院啦!

伯爵府

開心吸收勳章

木土土 發表於 20-10-9 12:03

有咩標準,佢鐘意點就點

象牙宮

木土土 發表於 20-10-9 12:03

的確, 喺美國係唔同D架, 有病徵都唔可以入院, 因為太MILD, 要夠嚴重先可以!
當然mr president又會再唔同D喇

放下自在

伯爵府

minniemouse131 發表於 20-10-9 10:41
玩到冇嘢玩
大選策略

大宅

木土土 發表於 20-10-9 11:24

香港醫管局分析:80歲以上新型肺炎患者死亡率兩至三 ...

唔出奇, 不過絕對唔會三天嘛!?

珍珠宮

覺得佢係死頂,見佢除口罩時都要大力吸氣
另外就係中咗扮冇好返,堅持做live debate,想傳染Biden嚟證明佢有幾強橫

首頁
12345...8

尾頁

跳至