使用意見

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章

唔該幫我睇睇,前日開始不斷彈app.睇2睇就彈出去,一係畫面唔郁hold住

超級版主

超級版主

mimichong 發表於 20-10-9 22:31
唔該幫我睇睇,前日開始不斷彈app.睇2睇就彈出去,一係畫面唔郁hold住
你正在用舊版app,建議更新最新版試下會唔會有改善

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章

bktcc 發表於 20-10-10 10:07
你正在用舊版app,建議更新最新版試下會唔會有改善

謝謝
前面是絕路~希望在轉角

珍珠宮

回覆 bktcc 的帖子

唔好意思,我唔知係唔係我手機問題,我已經更新,之後每次進入app手機直情死機,手機自動再重開(iPhone),如事者幾日都係咁,唔入就無事,現在已經Delete咗app用電腦版。

前面是絕路~希望在轉角

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

mimichong 發表於 20-10-17 20:55
回覆 bktcc 的帖子

唔好意思,我唔知係唔係我手機問題,我已經更新,之後每次進入app手機直情死機,手機自 ...

你好,請提供以下資料,以便跟進
-問題描述(哪個頁面發生/執行甚麼操作 出現問題);例如 : 點按 BK logo 後 / 點按某主題 被閃退
-問題截圖或錯誤訊息內容;如有
-問題發生的頻繁度 (必定/經常/偶然/甚少);
-手機型號;
-操作系統版本 ( IOS )。

謝謝 !

珍珠宮

回覆 特派員 的帖子

你好,我入到自由講場 屏幕向下look就黑畫面,跟住就自動重開手機(只入到自由講場,未進入帖)
-無截圖
-總之一入親子皇國app就死機,重開機再入一樣再死,如果開機唔入呢個app就唔死機,(開返機打機,聽歌,打電話,Facebook 都無事,)只係親子app先發生,我試咗3日
-iPhone 6 plus
-Iso14.01
謝謝
前面是絕路~希望在轉角

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

mimichong 發表於 20-10-19 16:35
回覆 特派員 的帖子

你好,我入到自由講場 屏幕向下look就黑畫面,跟住就自動重開手機(只入到自由講場, ...

你好,會了解一下,謝謝 !

首頁

尾頁

跳至