夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

子爵府

回覆 Sister20 的帖子

試諗下男人連做愛(有懷孕機會)時都唔願帶套 咁自己黎既時候又點會帶吖

子爵府

回覆樓主:

搵牧師介入大家傾下有無得挽救
比左咁多奉獻係時機用下服務

侯爵府

Sister20 發表於 20-10-10 09:23
件事剛發生左20日,我結婚未夠一年,拍左拖7年,因為大家都係基督徒,一心認定可以同佢白頭到老。結婚後, ...

信就信 唔信就唔信 家 不是講理的地方 講愛的

珍珠宮

減齡達人勳章

樓主婚姻要磨合,你老公解釋咗,係你唔信 ,人要面樹要皮,你喺佢父母前爆出來,叫佢點做好?你郁啲唔鍾意就返外家,唔知你父母有冇勸你返自己屋企?兩夫婦有咩閉埋房門拆掂佢,唔係下下要打攪父母㗎!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

你叫佢驗身有咩用
肯去驗亦都唔代表冇做過
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

PTMCYS 發表於 20-10-10 10:29
樓主,你指用避孕套來自瀆(自癒)嗎?避孕套用途只在避孕和性病,如不是这樣男人都不想戴,用來打飛機真的 ...

我好欣賞你嘅回覆
明明好嚴肅嘅題目都攪到我大笑
你返咗香港未
不要從別人的嘴裡去認識我

複式洋房

回覆 lemon807 的帖子

比我搵到盒野,佢都冇再搵我解釋,我都知佢係好想離婚,唔想我返去。佢成日話不滿我清潔,不滿我外表,係佢家人面前數我,話我唔同佢媽飲茶,事實係我完全唔知佢地約左。
佢做好多野比我感覺都係好唔想要我呢個老婆,而且依家問題唔係愛唔愛,係如果佢真係有玩女人,我驚有性病

男爵府

樓主,我覺得你有一個誤解,大家係基督徒唔係就可以結婚。你哋拍咗拖成七年,已經覺得性格不合,為何仍結婚?
如果你哋嘅婚姻建立在主內,我又覺得你哋時常吵架,沒有互相愛慕同包容。

不要含怒到日落,但你哋係分開咗住成個月。

唔講宗敎,domdom 嘅解釋更加難接受,我只知domdom 通常三年expired, 15年在日本買,一早就過期啦,可能日本會長啲expire啦。

你哋倆個都有問題,睇你倆想用咩角度(宗教),(一般夫婦)去解決問題,否則分開都係一個解決。

複式洋房

回覆 Belavizio 的帖子

個盒野係2021到期,所以可能拍拖時已有出軌。我錯在太信任,一直覺得佢係乖乖仔形象,直到搵到盒野,令我死心。而且佢完全冇搵我,可能係想我走。係自己唔識點行返出黎,日日都諗住佢

伯爵府

Sister20 發表於 20-10-10 18:06

比我搵到盒野,佢都冇再搵我解釋,我都知佢係好想離婚,唔想我返去。佢成日話不滿我 ...

你驚有性病就自己去驗下,女人要愛惜自己,既然佢都做到出晒面,就無謂強留啦,搞好離婚重新出發

男爵府

如果係拍拖時已經用套,現在被發現佢都無心挽留,想你走,其實留低亦無意思。
每做一件事,第一步係最難,有了第一步,就會有第二步。

珍珠宮

比我搵到盒野,佢都冇再搵我解釋,我都知佢係好想離婚,唔想我返去。佢成日話不滿我 ...

你婚後外表有改變嗎!?
為何會有不滿。。。。。
幸福肥師奶

複式洋房

回覆 肥肥寶 的帖子

驗左了

複式洋房

回覆 mannok媽咪 的帖子

冇咩改變,都係咁既外表

大宅

Sister20 發表於 20-10-10 10:03
回覆 luvysl_blythe 的帖子

你覺得個盒套係佢用黎自癒?而且佢冇搵返我解釋,一諗起盒避孕套,就好難接受 ...

我以前偷食既ex有講過佢真係要黎打自癒話唔想整污糟地方,最後我又係佢背囊搵到個未用,我問佢帶出街有咩用,佢又答我之前同我去旅行拎左未放低,最後我成頂綠帽送返俾佢,叫佢執返自己D野,趕佢走

複式洋房

回覆 CoiCoi 的帖子

你最後點發現佢偷食?我成日係度諗佢有冇做過

大宅

Sister20 發表於 20-10-10 22:33

有朋友話我知見佢係街拖住第個,之後我又無端端下面發炎有念珠菌,有次佢唔記得拎電話,佢飛線去我電話度,我收到一個好怪既sms msg我打去問佢邊位,佢話係佢上網識既女仔仲話係佢女朋友,但又未約出黎見過,我話我至係佢女朋友,未見過都可以認女朋友,仲問我聽到佢咁講野點解唔嬲,我同女仔講我都有第個,費時理佢,你鍾意就拎去,搞到我都唔知佢有幾多條女,個時同佢同居,但佢返工係輪更,所以我同佢時間唔夾既,佢咪多時間偷食,到我趕佢走分手,我訓覺唔理佢,仲爆喊咁係我上面喊到我成面眼淚,唔肯走,直至我直頭俾佢見到我同新既男友一齊佢至肯走,俾返晒D衫褲佢叫佢走,走前我仲偷睇到有條女sms問佢出去出去見佢,見就代表同佢一齊,唔見就byebye,無藥可救

大宅

Sister20 發表於 20-10-10 22:33

無得諗唔諗,天網灰灰,上得山多終遇虎,始終會有日發現,只係你心態上佢如果真係有做過你點樣處理? 結果你都唔會想離婚既,咁不如選擇相信

複式洋房

有點奇怪,不滿你外表? 當初佢同你一齊,唔係接受了你外表了嗎?

大宅

如果佢唔想留你,離開係大家一個解脫。

首頁
12345...6

尾頁

跳至