網購天地

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

今年試左第一轉蘋果, 是山西的臨猗蘋果, 鬆化很甜, 連箱4400克共17個, 計埋運費都只是圍起Hk4.08元一個, 抵食.但就尚未有糖心.買的時間27.80人仔, 現在漲價了要30.90人仔.

5.0fu致文本₳urt6chCM7yI₳转移至(emoji)τao寶(emoji)或點击链街 https://m.tb.cn/h.4bbz5Fa?sm=c7dedc 至浏.览览.器【山西运城临猗冰糖心红富士苹果丑苹果脆甜10斤大果胜阿克苏礼盒装】

大宅

回覆樓主:

好似十月尾先開始有糖心?

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

maggietai 發表於 20-10-14 18:22
好似十月尾先開始有糖心?

需然未有糖心, 但都很甜好吃, 已經等很久了, 真係好想食.
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

侯爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

真係淘到無奇不有

翡翠宮

kerotan 發表於 20-10-14 19:06
真係淘到無奇不有
呢度好多人都有淘水果的, 因為有啲水果香港買唔到呀, 我之前淘過紅心奇異果, 上個冬天淘過皇帝吉, 都比較滿意。
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

大宅

andyman 發表於 20-10-14 18:49
需然未有糖心, 但都很甜好吃, 已經等很久了, 真係好想食.

我下次我又try下,期待你之後的分享

大宅

回覆樓主:

我都想淘水果,請問用咩集運呢?
我要強力DDT...

翡翠宮

whitefish 發表於 20-10-15 07:25
我都想淘水果,請問用咩集運呢?

新世代.

伯爵府

記得舊年都有人分享過,買完都覺得ok,但今年間鋪頭冇左

翡翠宮

somehow 發表於 20-10-15 12:19
記得舊年都有人分享過,買完都覺得ok,但今年間鋪頭冇左
係呀, 果間我都買過兩次, 今年摺左了。

伯爵府

andyman 發表於 20-10-15 12:20
係呀, 果間我都買過兩次, 今年摺左了。

係唔係月尾就會有糖心?想買糖心

翡翠宮

somehow 發表於 20-10-15 12:53
係唔係月尾就會有糖心?想買糖心
聽說霜降後有機會有糖心。

伯爵府

andyman 發表於 20-10-15 13:03
聽說霜降後有機會有糖心。

等我收藏先,再留意下

水晶宮

回覆樓主:

咁快就訂

我上年最後一轉訂過下面呢間, 不得了!不得了!! 黑科技, 店主係自己屋企種, 唔甜唔賣, 個個蘋果用 x 光照過, 上年佢一級蘋果頁面寫住, 如果有一個無糖心,全箱退錢!幾鬼豪氣又自信, 但一級太貴,所以試咗一箱二級, 十二個蘋果只有兩個無糖心,爽脆度滿分, 同埋嗰陣我係在月兒店(即上年介紹大家買30蚊一箱大大個嗰間) 買到佢出粉蘋果(即係蘋果已經變到唔新鮮先轉過去) 其實月兒店後都轉過三四間, 但全部都係水尾了所以收到全部都粉粉地汁開始少,唯獨呢間黑科技仍然爽脆, 九成糖心,但當我收到貨後立即追加時已經無貨

今年店主話11月7左右發貨

andyman    發表於 20-10-15 15:53

大宅

tammy2008 發表於 20-10-15 14:57
咁快就訂

我上年最後一轉訂過下面呢間, 不得了!不得了!! 黑科技, 店主係自己屋企種, 唔甜唔賣 ...

收藏佢先

水晶宮

咁快就訂

我上年最後一轉訂過下面呢間, 不得了!不得了!! 黑科技, 店主係自己屋企種, 唔甜唔賣 ...

搵到了

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

咁快就訂

收藏先

子爵府

andyman 發表於 20-10-14 17:55
今年試左第一轉蘋果, 是山西的臨猗蘋果, 鬆化很甜, 連箱4400克共17個, 計埋運費都只是圍起Hk4.08元一個, 抵 ...

看圖,便欣賞佢個包裝
起碼唔會話滾黎滾去,又有袋逐件包好,感覺較衛生DD(或許表面感覺)

伯爵府

咁快就訂

月牙兒係唔係冇做啦?

男爵府

andyman 發表於 20-10-14 17:55
今年試左第一轉蘋果, 是山西的臨猗蘋果, 鬆化很甜, 連箱4400克共17個, 計埋運費都只是圍起Hk4.08元一個, 抵 ...

size ?

謝 !

首頁

尾頁

跳至