潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2020勳章

有冇JM 有穿Burberry trench coat嗎?
最後買了Kensington

Cheuk2012    發表於 20-10-25 21:22

大宅

carama 發表於 20-10-14 21:45

有,今年年頭Farfetch買6000 size14

ada0707    發表於 20-10-16 09:00

複式洋房

有買厚身個款,其實好焗,香港好凍時着就剛好,15,16度着好熱

wcpcelia    發表於 20-10-15 11:02

男爵府

2020勳章

sweetlam 發表於 20-10-14 22:07
有,今年年頭Farfetch買6000 size14

我想買Kensington 款

男爵府

2020勳章

nakuru 發表於 20-10-14 22:12
有買厚身個款,其實好焗,香港好凍時着就剛好,15,16度着好熱

是不是Kensington Heritage? 我啱啱去shop試了,classic fit, 可能是在冷氣地方,又覺得好唔焗同好舒服,不過要18xxx元,想問下JM 们意見,香港會不會比較小机會穿到

複式洋房

carama 發表於 20-10-14 22:51
是不是Kensington Heritage? 我啱啱去shop試了,classic fit, 可能是在冷氣地方,又覺得好唔焗同好舒服, ...

我唔清楚叫咩名,當時買好似2萬頭,一年裏只着了2,3次香港天氣唔夠凍着

大宅

2020勳章

回覆樓主:

上年買左件,都未有機會著

珍珠宮

2020勳章

今個月買咗,不過未著,希望快啲凍少少可以著。

男爵府

2020勳章

nakuru 發表於 20-10-14 22:56
我唔清楚叫咩名,當時買好似2萬頭,一年裏只着了2,3次香港天氣唔夠凍着
...

咁應該不是我試那件,我試那件Kensington應該薄D,而家shop買18200元,我好記得價$,因為sa 話就快加價

男爵府

2020勳章

龍貓車 發表於 20-10-14 23:02
上年買左件,都未有機會著

Kensington Heritage?

男爵府

2020勳章

llmom 發表於 20-10-14 23:14
今個月買咗,不過未著,希望快啲凍少少可以著。

你買了边款?因為Burberry trench coat都有好多款。SA 話下星期調整價格,所以想入一件真係自己喜欢而又較啱香港天氣的。

珍珠宮

2020勳章

carama 發表於 20-10-15 00:23

你買了边款?因為Burberry trench coat都有好多款。SA 話下 ...

折上折後$66xx, 東薈城Burberry. 我著Kensington 唔好睇, 反而比較feminine 的啱我。

wcpcelia    發表於 20-10-16 11:23
deborahchan928    發表於 20-10-15 15:07

禁止訪問

版主

2020勳章 大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆樓主:

有件薄身D Townley (圖1、2)

另外有件厚身係Sandringham, 比較修身(圖3)

Harrods 9折時買, 3、4年前, £7xx

ada0707    發表於 20-10-16 09:01
回家,並不只因為能遮風避雨、吃飽喝暖;
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

男爵府

2020勳章

babyislove 發表於 20-10-15 23:22
有件薄身D Townley (圖1、2)

另外有件厚身係Sandringham, 比較修身(圖3)

我最後聽了Burberry SA 意見,買了Kensington long trench coat 稍後補相。原來而家而改良了,不會焗身

複式洋房

carama 發表於 20-10-16 00:31
我最後聽了Burberry SA 意見,買了Kensington long trench coat 稍後補相。原來而家而改良了,不 ...

我一直著開Kensington, Cotton Gabardine香港秋冬,大部分時間都著。

佢係乾濕褸,唔會焗呀!
Harrods 有時平啲,最煩係要搵地方改衫
專門店,就方便啲。

男爵府

2020勳章

ssyytt 發表於 20-10-17 09:52
我一直著開Kensington, Cotton Gabardine香港秋冬,大部分時間都著。

佢係乾濕褸,唔會焗呀!

之前一直在長同短款考慮了好耐,最後選了長款,希望冇選錯,因為只打算入一件著到十年以上 手袖有小小長,可改可不過。

複式洋房

carama 發表於 20-10-14 21:45
最後買了Kensington

有呀,杏色及深藍色各一件,非常襟,已經六七年

公爵府

2020勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

水晶宮

2020勳章

llmom 發表於 20-10-15 12:36

折上折後$66xx, 東薈城Burberry. 我著Kensington 唔好睇:igi ...

我上兩星期在海港城入了!好靚
自由太多會令世人失去平衡

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊