家事百科

跳至

首頁

尾頁

大宅

屋企有部大牛龜吸塵機,每次用都好麻煩,想買多部方便用,所以想要部平平地用下,大家有冇推介?

大宅

Happy-pp 發表於 20-10-14 22:11
屋企有部大牛龜吸塵機,每次用都好麻煩,想買多部方便用,所以想要部平平地用下,大家有冇推介?
...

上網睇「米家Mi 」好用,但小米店已經無得買

別墅

回覆 Happy-pp 的帖子

Gemini 直立, 同埋長管手提兩款都有用, 用左起碼有五年, 一部放廳, 一部放睡房, 好平, 好方便

男爵府

淘左部韩夫人无线吸尘, 粗用一流.

男爵府

我買呢種最便宜最簡單唔使一百元,用咗幾年都 OK。

禁止訪問

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

iris ohyama,吸地好用,但拎住吸其他野就麻煩d

珊瑚宮

回覆樓主:

淘寶有依隻,無行貨,都係 iris ohyama

侯爵府

misswinwin 發表於 20-10-15 19:19
伊萊克斯既無線吸塵機幾好用, 佢呢個Cut毛髮功能最正, 舊款型號都係千鬆蚊就有.

我都用緊伊莢克斯既無線吸塵機, 覺得呢個功能非常好用.

大宅

伊萊克斯既無線吸塵機幾好用, 佢呢個Cut毛髮功能最正, 舊款型號都係千鬆蚊就有.

係邊度有得買?

侯爵府

Happy-pp 發表於 20-10-27 12:04
係邊度有得買?

可以上返官網睇, 之後睇岩型號上格價網睇.

https://www.electrolux.com.hk/zh-hk/appliances/vacuum-cleaners/

https://www.price.com.hk/category.php?c=100073&brand=Electrolux+伊萊克斯

如果要埋吸床既可以考慮呢部, 都係二千幾. (HK$2,200-3,180)

https://www.price.com.hk/product.php?p=284361

大宅

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Happy-pp 發表於 20-10-14 22:11
...

伊萊克斯直立無線吸塵機.

大宅

我都好鐘意佢呢個功能, 次次吸緊/吸完之後都會踏一下將D毛髮切斷, 清潔都好方便.

大宅

係邊度有得買?

百老匯, 豐澤個D都有, 或者BBE, 格價網打伊萊克斯無線吸塵機, 舊款都係一千蚊左右就有.

大宅

係邊度有得買?

百老匯, 豐澤個D都有, 或者BBE, 格價網打伊萊克斯無線吸塵機, 舊款都係一千蚊左右就有.

大宅

ada0708 發表於 20-10-29 18:47
可以上返官網睇, 之後睇岩型號上格價網睇.

https://www.electrolux.com.hk/zh-hk/appliances/vacuum-cle ...

呢部我之前都想買, 不過個陣無特價要3千幾蚊.

子爵府

千祈唔好買日立,只係吸到塵和頭髮,細細紙巾碎都吸唔到

伯爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

用咗正負零超過一年啦
輕便又靜,好用

珊瑚宮

DICSIK 發表於 20-11-8 17:41
千祈唔好買日立,只係吸到塵和頭髮,細細紙巾碎都吸唔到

係咪牧田同款個隻?

子爵府

oceandeepsea 發表於 20-11-12 11:07
係咪牧田同款個隻?
唔太似

首頁

尾頁

跳至