自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

點解日本咁多女人肯拍av架呢? 個邊拍一套av仲要唔係收好多錢架咋喎,但真係老中青都肯拍

究竟係風氣問題? 窮到冇錢,定比人呃架呢?

其實拍完,亞爸亞媽又會唔會比朋友親戚笑到面黃呢? 朋友之間又會唔會被恥笑呢?

水晶宮

而家呢代,就算冇錢收,自己拍完再擺上網嘅都大有人在啦!何況有錢收

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

我睇過一個女優訪問, 佢原本做護士, 但比高級護士蝦... 後來走左去拍AV, 話比人讚同被認同, 覺得好開心... 佢自細都比父母話... 叫佢唔好再拍AV, 但佢話真係好鐘意拍, 唔想唔拍..

茶類愛好者    發表於 21-8-25 11:00

子爵府

2018復活節勳章

domantai 發表於 20-10-15 17:48
點解日本咁多女人肯拍av架呢? 個邊拍一套av仲要唔係收好多錢架咋喎,但真係老中青都肯拍

究竟係風氣 ...
睇下報導話好似有D普通唔係名星.得幾萬蚊片酬.同埋佢地有一個統統組織咁拍.即係有中介人.會安排人,跟住又有人會安排故事.好似tbb咁流水式作業

禁止訪問

伯爵府

睇過吉澤明步今年出個本書, 佢係真心鍾意呢個行業, 中間佢都有拍拖, 都希望另一半理解,不過佢爸爸就好唔認同, 媽媽就還好, 佢話佢爸到而家為止都無參與過佢任何show

伯爵府

不過我都有樓主你呢個疑問好耐, 好多靚女都拍, 當中我最鍾意三上悠亞

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

有d係受當地嘅黑社會集團/中間人威迫利誘

初初可能只係貪玩、搵快錢、為物質貪慕虛榮

後來用毒品控制

以前娛樂圈都係咁做

不過日本風氣係咁「開明」,漸漸變得被接受,有d女優仲當係興趣和開心成為男士偶像

百貨應百客

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

回覆樓主:

咩原因都有,有人為錢,有人為慾望,有人被騙被脅迫。正如香港都有好多人做援交,甚至妓女。而且歐美亦有出產av,唔係得日本

子爵府

俙俙媽咪 發表於 20-10-15 18:00
不過我都有樓主你呢個疑問好耐, 好多靚女都拍, 當中我最鍾意三上悠亞 ...

有冇見過加工前嘅樣?不過都真心覺得佢整得靚

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我諗佢地本身性需求都好大

郁D就起晒鋼, o係論壇好難生存架, 學下大方d接受人地建議, 唔好咁小家!

水晶宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

香港都有女星拍三級片。
當然我知打真軍定唔打真軍既分別。
但心態都一樣。
1,笑貧不笑倡,因為錢
2,希望會成名,葉玉卿,葉子眉,舒淇仲可以成為國際級。
3,真係開放,覺得只係工作,無所謂。

wcpcelia    發表於 20-10-16 10:17

禁止訪問

水晶宮

https://m.youtube.com/watch?v=kjdZB467ZlA

有d真係當職業去做

水晶宮

你有冇睇過公民黨區議員劉家衡女友/未婚妻SM「搣時潘」,佢都係「賣弄色情自拍賺錢雛形」香港人版

仲有呢個cosplay 易服男

https://m.facebook.com/nickycosplayer/

有市場就做架啦!唔係點解近年香港男士咁多偷食渠道 & 離婚率接近4成繼續有上升趨勢

https://www.censtatd.gov.hk/hkst ... roductCode=FA100055

珍珠宮

上善若水 發表於 20-10-15 18:04
台灣都好多女人做直播,我又成日諗,台灣咁細唔怕屋企人親朋戚友睇到既咩,唔通台灣真係笑貧不笑娼? ...

直播

Love and Kindness are never wasted.

禁止訪問

大宅

capricornbb 發表於 20-10-15 18:15
你有冇睇過公民黨區議員劉家衡女友/未婚妻SM「搣時潘」,佢都係「賣弄色情自拍賺錢雛形」香港人版

搣時潘呢啲都冇露3點, 頂多都係SHOW下波波, pat pat咁

但拍AV, 係擘大哂任睇, 講真, 平時做婦科檢查擘大比醫生CHECK, 真心都有啲尷尬, 但日本妹拍AV係點玩都得

大宅

wongshing1020 發表於 20-10-15 17:58
拍一套搵好多wor 男既就好少
女的一套普通料都5位數 講緊係一套 一個月都可以拍好多 仲未計紅左之後 ...

好似冇咁多, 紅既先有, 唔紅既我上次睇過新聞話得幾萬蚊一套咋

水晶宮

domantai 發表於 20-10-15 18:29
搣時潘呢啲都冇露3點, 頂多都係SHOW下波波, pat pat咁

我只係講鶵形啫,遲d社會嘅風氣,慢慢接受到「賣弄色情大眾化」,就越來壞敗壞架啦!

而家有d中學生,做援交賺錢,求「助養」

已婚男人/ 老師幫襯都唔覺得道德沒落!

首頁

尾頁

跳至