潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

wai_wai00 發表於 20-10-16 19:28
回覆 夢B 的帖子

都有試過真係巡晒,只有黑色(但我唔想要黑色)

要路線圖,(emoji)

複式洋房

回覆 mushroomcat821 的帖子

呢啲鐘數真係瞓左

別墅

cindy618 發表於 20-10-18 13:25
要路線圖,(emoji)

我都要

別墅

yuyubeebee 發表於 20-10-16 20:12
今日買到L30黑金!

邊間
係咪要買其他野先會幫你check

複式洋房

回覆 viiiii 的帖子

唔駛買野都會幫你check,我見過sogo,廣東道,PP同中環有L30 on shelf。今日去PP問有冇L30,佢問我黑色岩唔岩(冇on shelf),我再問有冇GP30/36,佢問我要布定皮,我話全皮,佢就offer一隻深紫色GP36比我(都係冇on shelf),好靚,即刻要左。

子爵府

wai_wai00 發表於 20-10-24 17:02
回覆 viiiii 的帖子

唔駛買野都會幫你check,我見過sogo,廣東道,PP同中環有L30 on shelf。今日去PP問有 ...

Wow purple 有冇相分享下

複式洋房

po唔到圖,share link比你睇啦唯有 (為免被不法商人偷圖已del link)

子爵府

wai_wai00 發表於 20-10-24 18:52
https://drive.google.com/file/d/ ... 8/view?usp=drivesdk
po唔到圖,share link比你睇啦唯有
...

吾駛任何spending?

大宅

我都好想知
唔該樓主(emoji)(emoji)

複式洋房

回覆 cheerbearbear 的帖子

冇呀,Garden party 唔駛spending啦,我冇買野行入去pp直接問,我上次去sogo on shelf個黑色L30 都唔駛spending,行入去試完佢問我要唔要。只係黑色我唔鍾意所以冇要。
我有朋友幫我去過某啲shop問L30,有SA會話如果肯配貨會有L30紅色,我唔制,Lindy30唔係quota bag,佛系啲巡鋪就會見到。

子爵府

wai_wai00 發表於 20-10-24 21:43

冇呀,Garden party 唔駛spending啦,我冇買野行入去pp直接問,我上次去sogo o ...

Lindy30 紅色都要配?好似開始難買甘!可能多人買袋左。

複式洋房

我覺得係個SA老點我朋友囉,L30紅色都要配真係好誇張!一個月前都有人見到PP有L30大象灰on shelf!

我決定繼續佛系等。

子爵府

wai_wai00 發表於 20-10-24 21:51

我覺得係個SA老點我朋友囉,L30紅色都要配真係好誇張!一個月前都有人見到PP有 ...

系咪LG shop?

複式洋房

咁我又冇問我朋友,淨係知港島鋪,但唔知邊間

子爵府

wai_wai00 發表於 20-10-24 22:15

咁我又冇問我朋友,淨係知港島鋪,但唔知邊間

上次我問gp30佢叫我買九千幾元scarf,有一次問p18叫我買鑚石鍊。即走,大不了咪吾買。甘配發

別墅

wai_wai00 發表於 20-10-16 19:24
回覆 夢B 的帖子

冇呀我想要L30

頭先見到法國網有L30大象色都加到入cart

複式洋房

GP30 我喺廣東道成日見到onshelf,都係黑呀粉紅色呀咁樣。所以PP收埋個深紫色GP36係確實奇怪,但我冇spending佢都賣比我的,但就係要問囉。

男爵府

回覆 wai_wai00 的帖子

我果日去左sogo見到L30 on shelf都係黑銀,呢期唔知點解好多黑色咁……

複式洋房

回覆 babyivyfei 的帖子

係喎,連之前官網都係黑色……

男爵府

cheerbearbear 發表於 20-10-24 22:17

上次我問gp30佢叫我買九千幾元scarf,有一次問p18叫 ...

咁得人驚

首頁

尾頁

跳至