自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

又係我有JM叫我見到Kotex有優惠就通知大家!今日行過萬0見到安睡褲第2件半價, 又係時候入貨lu!

禁止訪問

別墅

上次高潔絲安心熟睡褲優惠 買一送一買左 真係無漏 唔洗再日日洗床單 好抵著

wcpcelia    發表於 20-10-19 17:07

大宅

回覆樓主:

呢隻夠厚,吸力強,令我安心。
我試過另一牌子(有樹熊圖案),太薄,成日驚漏。

伯爵府

周時買一送一啦!第二件半價完全唔需要買

大宅

回覆樓主:

【M Come瞓醒床單中招超崩潰(emoji)~半價入手Kotex安心熟睡褲安心之選(emoji)(emoji)】
(emoji)(emoji)‍♀️即Click拎限時半價$20優惠 https://bit.ly/3hF57BJ

(emoji)半價優惠注意!限時買得愈多,著數愈多㖭~
(emoji)(emoji)買1️⃣包
一click即取$20現金券 / 優惠碼*,買1包即減$20!!

(emoji)(emoji)買2️⃣包
再享第2件半價!

(emoji)(emoji)‍♀️最抵優惠真係CP值爆表,各位Sis快啲趁「抵」吸納,M Come嗰幾晚咩睡姿都唔怕漏,起身亦唔怕失守啦~

*Kotex Dreamate安心熟睡褲 $20現金券(升級黑金版)(低至半價),於10月16日至10月29日

禁止訪問

大宅

2024年龍年勳章

回覆樓主:

M巾褲真係好好用,瞓覺完全唔怕漏

大宅

回覆 locha 的帖子

好詳細!!!

大宅

回覆 ali_12_30 的帖子

佢個款唔似啦
著上包得好貼