自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2020勳章 2018復活節勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
剛經過天后開咗間新萬0,今日三件買滿$188送一袋,我覺得好抵即刻買咗兩set

wcpcelia    發表於 3 天前
Astra00    發表於 4 天前
Cheuk2012    發表於 5 天前
SiuBBee    發表於 5 天前

超級版主

2020勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

咁快開?早幾日至見佢圍板
可惜今日決定做懶蟲,唔出街
真係好抵

子爵府

2020勳章

小吉媽媽 發表於 20-10-17 16:20
剛經過天后開咗間新萬0,今日三件買滿$188送一袋,我覺得好抵即刻買咗兩set

水晶宮

2020勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

瑪瑙宮

2020勳章

瑪瑙宮

2020勳章

回覆樓主:

水晶宮

2020勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 畀面勳章

好抵

伯爵府

2020勳章

滿載而歸, 大滿足

男爵府

Charlotte_mom 發表於 20-10-17 16:28
咁快開?早幾日至見佢圍板
可惜今日決定做懶蟲,唔出街
真係好抵

懶下都好,無事出街少破財

男爵府

CMMANDY 發表於 20-10-17 17:39
滿載而歸, 大滿足

C9仔表示覺得好抵,好有成功感

超級版主

2020勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

小吉媽媽 發表於 20-10-17 17:43
懶下都好,無事出街少破財

呢句真
如果我喺街一定俾你引到去破財

伯爵府

2020勳章

小吉媽媽 發表於 20-10-17 17:44
C9仔表示覺得好抵,好有成功感

我好明, 因為我時常也感受到, 今日百佳用compass visa 92 折, 剛想買的沐浴露特價85.9, 一共慳15元, 我已好滿意

瑪瑙宮

2020勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

實用!!!

珊瑚宮

2020勳章

回覆 小吉媽媽 的帖子

謝謝分享

珊瑚宮

2020勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

水晶宮

2020勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

翡翠宮

2020勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

I 大蚊豬   

子爵府

2020勳章

CMMANDY 發表於 20-10-17 17:51
我好明, 因為我時常也感受到, 今日百佳用compass visa 92 折, 剛想買的沐浴露特價85.9, 一共慳15元, ...

92折唔係逢有2嘅日子先有㗎咩? 錯過咗添

大宅

發表於 3 天前 |顯示全部帖子

男爵府

2020勳章

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
好實用,好過平時星期三送個D

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊