自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主:

祝佢有段黃昏戀

珍珠宮

sam/josh 發表於 20-10-17 16:34
人老咗,冇另一半,冇小朋友,開始孤單,想揾另一半,係男已經60+...
...

幾多啊伯, 真係同你講感情咩

揾個免費工人乍, 自問無錢請家傭,無條件嫁有錢男

日頭打工, 返去服伺大老爺? 港女唔制

咪郵購越南婆/寡婦咩都好啦

珍珠宮

czl115 發表於 20-10-17 16:44
60+
呢個年紀開始多病痛
想搵人返黎伺候?

我之前識個外形,唐氏綜合証男,講明我要求女方打工比家用我

包攬所有家務, 同我媽一齊住公屋!

好多唔化, 一日諗下點算人, 想人做奴婢, 人地個個都白痴?

定你係劉華?

大宅

退休未?

水晶宮

人老咗,冇另一半,冇小朋友,開始孤單,想揾另一半,係男已經60+...
...

男人揾伴侶易過女人,最緊要有啲錢

男爵府

男人都容易搵伴,老年女人,難

wcpcelia    發表於 20-10-19 15:43

男爵府

sjnl43 發表於 20-10-17 19:42
幾多啊伯, 真係同你講感情咩

揾個免費工人乍, 自問無錢請家傭,無條件嫁有錢男

我真係問佢,喺澳洲嗰時做乜唔娶個越南妹...

男爵府

kwctim 發表於 20-10-17 19:59
退休未?

同事, 我諗佢三年後退休

男爵府

sjnl43 發表於 20-10-17 19:48
我之前識個外形,唐氏綜合証男,講明我要求女方打工比家用我

包攬所有家務, 同我媽一齊住公屋!

除非你好有錢...

計正條數,如果而家搵個女人,都係搵人笨...

男爵府

20162016 發表於 20-10-17 20:05
男人揾伴侶易過女人,最緊要有啲錢

女人有錢,搵男人都一樣容易...

我有女性朋友養咗條仔(後生十年), 條仔唔想對住佢,日日去返工

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

...

黃昏戀有咩問題? 佢追你?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

啲日劇都常有黃昏戀

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

jj7723 發表於 20-10-17 20:09
男人都容易搵伴,老年女人,難

有錢一樣得、小甜甜就係個好例子~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

其實佢想搵段黃婚戀有咩問題?只要唔好無錢又搞件小朋友出來就好,老來找個年紀相若的行埋下一半生幾好呀!

珍珠宮

回覆樓主:

我識最大年紀結婚,真心鍾意對方,男5X,女4X,婚前已預咗唔會要小朋友,兩人一起享受人生,兩個真係好sweet.
但6X就只見過識個大陸女人結婚

水晶宮

sam/josh 發表於 20-10-17 20:28
女人有錢,搵男人都一樣容易...

我有女性朋友養咗條仔(後生十年), 條仔唔想對住佢,日日去返工 :sweat ...

揾個另一個軟飯皇啦

子爵府

sam/josh 發表於 20-10-17 16:42
唉...當年有$,而家就吾知...見佢而家好關心D 50+女同事

咁你同事都好正常,唔會只係貪後生女,60+搵50+,幾好,會難啲,但祝福佢搵到。呢個年紀,無大病痛,行得走得,搵個飯腳,旅行腳,很好

子爵府

414928 發表於 20-10-17 20:46
其實佢想搵段黃婚戀有咩問題?只要唔好無錢又搞件小朋友出來就好,老來找個年紀相若的行埋下一半生幾好呀! ...

同意,人平均年紀大左,黃昏戀都好正常,兩相情願,搵到夾的是福氣。

男爵府

BBHHO 發表於 20-10-17 20:59
咁你同事都好正常,唔會只係貪後生女,60+搵50+,幾好,會難啲,但祝福佢搵到。呢個年紀,無大病痛,行得 ...

首頁

尾頁

跳至