時政擂台

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

虎到金來勳章

回覆樓主:

點解各國仲未出黎幫口譴責泰國政府同警察既

侯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大力大力 發表於 20-10-17 19:05
香港同泰國、一模一樣~

香港好多人仲未醒、幫助別國破壞自己家園~

每一個國家都有漢奸、家賊!

每一個國家都有扮人嘅猪!

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

delana 發表於 20-10-17 19:21
黃屍睇唔到,唔承認架

我fb見佢哋開post 話stand with Thailand

子爵府

TingTing 發表於 20-10-17 23:46
尾国佬竟然揾到個塊面size可Double黄痴瘋嘅豬頭出嚟。。绝!

一肥一瘦雙輝映

子爵府

全世界有叻人, 亦有一大班蠢人囉, 香港黄C 是人辦

翡翠宮

畀面勳章

BB_nathaniel 發表於 20-10-17 19:24
真心唔明,點解泰國會同香港一樣劇本嘅,外國搞亂泰國,對佢地有咩著數。。
...

泰國咁來以黎都係中國盟友,冇聯同美國杯葛中國,華為最近更加宣佈在曼谷成立5G創新中心。
留意下,被搞顏色革命的全部國家都係一帶一路之內。中國同盟友安樂,美國就唔安樂
日日是好日

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

BB_nathaniel 發表於 20-10-17 21:53
美國已經去到走火入魔境界

美國幾十年嚟都係咁做、現在由於資訊發達、真相容易流通、所以大家才知道美國背後的陰謀~

美國根本就一試一隻、著住西裝的狼~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

男爵府

mother904 發表於 20-10-18 10:00
泰國咁來以黎都係中國盟友,冇聯同美國杯葛中國,華為最近更加宣佈在曼谷成立5G創新中心。
留意下,被搞顏 ...

老美真係衰到冇朋友

男爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

Onlok 發表於 20-10-18 00:17
我fb見佢哋開post 話stand with Thailand

我見到有人傳爵X同貓X嘅漫畫話台港支持泰國爭取民主,想話劇本唔一樣都唔得!

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

SU213 發表於 20-10-18 14:22
我見到有人傳爵X同貓X嘅漫畫話台港支持泰國爭取民主,想話劇本唔一樣都唔得!
...

幾時又到佢呆台

大宅

BB_nathaniel 發表於 20-10-17 19:24
真心唔明,點解泰國會同香港一樣劇本嘅,外國搞亂泰國,對佢地有咩著數。。
...

只要搞亂人地就一定有著數,首先攻擊股匯,然後慢慢出招制裁,不公平條約

男爵府

Josephmon 發表於 20-10-18 19:41
只要搞亂人地就一定有著數,首先攻擊股匯,然後慢慢出招制裁,不公平條約
...

老美幾時滅亡

大宅

BB_nathaniel 發表於 20-10-18 19:46
老美幾時滅亡

所以亞洲要團結,齊齊加入電子貨幣system, 不再用美元結算。只要美元不流通,美國就立刻破產。佢點搞都無用架啦

男爵府

Josephmon 發表於 20-10-18 20:14
所以亞洲要團結,齊齊加入電子貨幣system, 不再用美元結算。只要美元不流通,美國就立刻破產。佢點搞都無 ...

伯爵府

邪悪尾國

伯爵府

Josephmon 發表於 20-10-18 20:14
所以亞洲要團結,齊齊加入電子貨幣system, 不再用美元結算。只要美元不流通,美國就立刻破產。佢點搞都無 ...

男爵府

好媽媽勳章

leopak 發表於 20-10-17 22:05
其實泰國亂,對美國有咩好處?

人哋國家事,美國會派軍隊入去嗎?關美國咩事呢?又插手?:ques ...

推番現政權,親美領䄂上塲,用華為5G,比美國駐軍,参與孤立对抗中國。

伯爵府

回覆樓主:

真係....
橋唔怕舊最緊要....
仲有成班傻仔依然受

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

leopak 發表於 20-10-17 22:05
其實泰國亂,對美國有咩好處?

人哋國家事,美國會派軍隊入去嗎?關美國咩事呢?又插手?:ques ...

喪侵.... 可能當run國家係run緊佢嘅生意!
吞併咗人地公司(國家),就會每自己公司強大!所以不停搞人地....

伯爵府

老美想推翻泰國現親中政權,煽動民眾嘅得力原因咪又係“民主自由”囉。
泰國嘅致命傷就係幾年前軍方推翻英拉政權實行軍法統治,現在國家經濟因新冠疫情衰退,民眾將生活困境跟“無民主”、“軍法統治”扯上關係。另外新泰王又係衰嘅,民眾水深火熱,佢就匿埋德國歎世界,負面新聞不斷,封建王朝嘅劣行又變成“民主運動”嘅助燃劑。

首頁

尾頁

跳至