自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

子爵府

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

伯爵府

侯爵府

2024年龍年勳章

amazing 發表於 20-10-18 08:14

我真係覺得好搞笑,乜你哋係外國人咩?你哋鍾意日日俾人F ...
超同意你講法,如換轉第二個講F呢個字就大鑊囉,啲人又會話合家歡時間啲小朋友仲睇緊電視,教壞細路,有啲又話會投訴又盛,啲人真係好雙重標準

侯爵府

2024年龍年勳章

大宅

回覆樓主:

不能接受,壞榜樣。公眾場合應注意些,仲要錄影緊。佢私下如何就隨便佢。

wcpcelia    發表於 20-10-19 12:10

大宅

cathy-tse 發表於 20-10-17 23:56
你講得啱

十個有七個混血兒都靚
其實我唔覺,除非混到好似張柏芝咁

男爵府

amazing 發表於 20-10-18 08:14

我真係覺得好搞笑,乜你哋係外國人咩?你哋鍾意日日俾人F ...

佢係想講 服務人裙
但去到個服字stop左

公爵府

pretty0 發表於 20-10-18 09:08
佢係想講 服務人裙
但去到個服字stop左

解釋到咪得囉,睇下呢度啲人幾激動,一個疑似粗口就踩到人地一文不值。

chinatea    發表於 20-10-18 09:47

男爵府

小華子 發表於 20-10-18 09:14
解釋到咪得囉,睇下呢度啲人幾激動,一個疑似粗口就踩到人地一文不值。

...

如果佢唔係stop係個服字 可能真係講緊操口
但宜家真係停係服字 咁成件事明白哂啦

伯爵府

Z難

男爵府

珍珠宮

一直覺得佢係靚,但真係冇咩儀態,選嗰晚舉手投足已經成個大哥咁

珍珠宮

回覆樓主:

唔識講中文,真係唔應該代表香港!
出席尼種大場合,真係要慎言!
不過本身尼個港姐我覺得佢幾真幾搞笑,起碼唔造作 講粗口就留番幕後啦~

子爵府

2024年龍年勳章

@bear 發表於 20-10-18 08:46
超同意你講法,如換轉第二個講F呢個字就大鑊囉,啲人又會話合家歡時間啲小朋友仲睇緊電視,教壞細路,有啲 ...
選出冠軍時,我已覺佢係混血,承認佢樣係相比其它佳麗靚,而且自信D。但作為港姐廣東話都未熟練,而且好似都冇點樣向香港長期生活過,的確唔適合成為代表香港嘅香港小姐冠軍~~仲有港姐講明係要美貌與智慧並重,識大體有內涵,當時已覺得佢需要今後通過訓練再補足涵養。
今次出呢件事,我唔覺係小事,但我都唔會踩佢。我覺得佢仲係佢冇變過,其實佢本身就係有唔適合港姐冠軍呢個位置嘅缺憾同硬傷,係D評委,香港人將佢格硬抬上呢個位置,其中亦的確有崇外嘅原因。

珍珠宮

本來中文就唔多流利, TBB會唔會太急推佢出嚟, 幫佢反而害佢.

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

佢d蘇格蘭口音嘅英文,難聽過佢d廣東話。

伯爵府

小華子 發表於 20-10-18 09:14

...

情人眼裏出西施,盲目鍾意一個人,打家劫舍殺人放火都係一個好人。
一開始我根本唔覺得佢應該攞冠軍,反而見到其他香港嘅佳麗好努力,呢啲先應該攞冠軍,唔係咩叫美貌與智慧並重呀?美貌只佔其中一環!

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

咁快要一個半唐番新人,揹咁大個show,責任唔係佢道囉,急起上來出錯,佢都唔想.
<br><br>

侯爵府

好媽媽勳章

MrsSingSing 發表於 20-10-18 09:26
一直覺得佢係靚,但真係冇咩儀態,選嗰晚舉手投足已經成個大哥咁

絶對同意,美貌佢有,智慧就冇,出唔到大場面。
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

男爵府

車,粗口人人都講,換咗個男人講大家又唔覺得係乜嘢。

首頁
12345...7

尾頁

跳至