自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

大小姐原來同阿壯咁好朋友架
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20201017/bkn-20201017132953959-1017_00862_001.html

喺無綫劇《愛.回家之開心速遞》飾演大小姐嘅林淑敏(Mandy),喺劇中同「送水輝」許家傑飾演一對,無論劇內劇外都好Close,不過都無損大小姐同老公嘅感情!點知除咗有個「嬲」字,竟然再殺出個程咬金,大小姐同一男子劇外互咀,呢個男人係《愛.回家》「阿壯」焦浩軒呀!!!
大小姐同阿壯攬到實!

原來兩人都係今日生日,大小姐喺社交網上載短片,兩人攬頭攬頸咁唱生日歌,唱到後段仲突然互錫面珠,親密程度嚇親唔少網民,兩人相差15歲,大小姐就笑言「我係妹妹」!好多圈中人包括陳自瑤、姚子羚、謝芷倫等都祝佢哋生日快樂!
攬住唱生日歌!

向壽星女獻吻!

大小姐回禮!

冧爆講生日願望!

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

大宅

回覆樓主:

係咪over 咗少少?

wcpcelia    發表於 20-10-19 15:05
alice0606    發表於 20-10-18 00:02

水晶宮

mickeyeva 發表於 20-10-17 23:38
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20201017/bkn-202010171329 ...

佢哋又拍愛回家,又有流行都市,咁friend 唔出奇

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20201017/bkn-202010171329 ...

大宅

回覆樓主:

最後一張相,男嘅眼神好冧

伯爵府

唔知點解見親啲異性朋友咁close會覺得男方唔係直男

大宅

baby.kaka 發表於 20-10-18 01:24
最後一張相,男嘅眼神好冧

第一張相就兩個好似有啲似樣……

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

太close呱

侯爵府

2024年龍年勳章

adgjl 發表於 20-10-17 23:46
係咪over 咗少少?

甘我覺得男當女係家姐

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

baby_yee 發表於 20-10-18 00:02
佢哋又拍愛回家,又有流行都市,咁friend 唔出奇

係!記得看有次流行都市大小姐和大王"安德尊"在戶外玩遊戲,最後好開心互啺面珠,大小姐玩得幾放

水晶宮

兩姐弟,佢哋流行都巿都有合作

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

流行都市班後生仔幾funny! 見佢哋示範做運動好好笑!

水晶宮

男爵府

係咪over 咗少少?

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

一齊做流行都市(之前第2個名)好多年了,應該非常好朋友。

水晶宮

IG post 睇左
無咩問題,係D 人真係諗得太多

子爵府

當細佬啫

男爵府

係咪over 咗少少?

係啦!

首頁

尾頁

跳至