使用意見

跳至

首頁

尾頁

大宅

2020勳章

回覆樓主:

我早排徵switch game 都遇一個住stanley,我懷疑係同一人分身
佢擺明講到自已住好遠 博你唔想去個到交收 再講onlinepay 順豐交收
大家小心d

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

伯爵府

2020勳章

ssppeert 發表於 20-10-19 00:25
我早排徵switch game 都遇一個住stanley,我懷疑係同一人分身
佢擺明講到自已住好遠 博你唔想去個到交收 再 ...

哦!原來係咁! 小心小心

複式洋房

Anpanmama 發表於 20-10-19 00:30
版主只封藍營。
騙徒及黃絲都可以繼續開心地游走各版嘅

我哋唔講顏色,大家都警惕啲就得了,早啲瞓皮膚好

複式洋房

醒目囡

珍珠宮

2020勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

冰震奶茶 發表於 20-10-18 23:50
有過數證據,有差館檔案號,擺上嚟意義不大,只係勸大家小心

希望你攞得返啲錢

侯爵府

2020勳章 畀面勳章

冰震奶茶 發表於 20-10-19 00:10
係,真係蠢咗,佢話住赤柱,又卑小朋友打機我睇,全部都係拎人片同相,又唸疫情,就咁奶嘢
...

又係呢招,話住好遠,搏你唔面交。

大宅

2020勳章

回覆樓主:

呢個人 應該同一人 我睇番佢d新 post 有人留言比佢厄
好彩我見佢寫stanley 咁冇誠意 一個地鐵站都唔肯出 我先唔鬼理佢

子爵府

2020勳章

冰震奶茶 發表於 20-10-19 00:10
係,真係蠢咗,佢話住赤柱,又卑小朋友打機我睇,全部都係拎人片同相,又唸疫情,就咁奶嘢
...

嘩,又係赤柱,我都係咁,被呃我咗

珍珠宮

冰震奶茶 發表於 20-10-19 00:07
你錯喇,佢要我剷晒我報佢係騙徒留言先會退錢卑我,不過我唔會信,就算我剷晒佢都唔會卑返我,我支付寶過 ...

即係人哋話比返錢你,你唔采人?
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

珍珠宮

你講得清楚明白好多,謝謝你提醒!
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

大宅

冰震奶茶 發表於 20-10-18 23:04
大家小心 ID Kasty313,呃咗我1800蚊,報咗警,叫版主封唔肯,我估因為湊人數睇廣告,所以騙子也係人。佢係 ...

離晒譜啊,多謝你提醒大家

子爵府

2020勳章

冰震奶茶 發表於 20-10-19 00:07
你錯喇,佢要我剷晒我報佢係騙徒留言先會退錢卑我,不過我唔會信,就算我剷晒佢都唔會卑返我,我支付寶過 ...

同佢講支付寶過番數畀你,你就剷
叫佢其他嘢唔使講咁多,呃人係冇話事權嘅

伯爵府

2020勳章

kcpak 發表於 20-10-19 00:58
即係人哋話比返錢你,你唔采人?

個騙子話要退錢比樓主,係呃人嘅,根本就唔係真心想退錢
有咩理由明明知道樓主支付寶號碼,但又要樓主另外再俾銀行戶口?多此一舉,根本就唔係誠意想還錢
樓主已上了一次當,無謂再上第二次了

大宅

BBJOJO 發表於 20-10-18 23:15
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23377980

民房新戶口!佢會繼續開另一個戶口繼續呃人

公爵府

2020勳章

其實封佢作用不大。 佢只係民房,好易開個ac 呃飲呃食。

珊瑚宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

BBJOJO 發表於 20-10-18 23:15
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23377980

Thx

珊瑚宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

czl115 發表於 20-10-19 01:10
有咩理由明明知道樓主支付寶號碼,但又要樓主另外 ...

複式洋房

Onlok 發表於 20-10-19 00:34
希望你攞得返啲錢

多謝你,雖然好微,但都要講出嚟等大家都提高警覺,騙徒就冇咁多機會呃到人

複式洋房

czl115 發表於 20-10-19 01:10
有咩理由明明知道樓主支付寶號碼,但又要樓主另外 ...

你英明

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊