潮流時尚

跳至
[手袋] H Clic16

首頁

尾頁

別墅

有冇jm有用clic16有用twilly? 見到小紅書有人咁樣綁做咗個手柄出嚟好想學

大宅

回覆 LianH 的帖子

我用twillon

wcpcelia    發表於 20-10-21 12:12
ada0707    發表於 20-10-20 14:27

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

LianH 發表於 20-10-19 12:45
有冇jm有用clic16有用twilly? 見到小紅書有人咁樣綁做咗個手柄出嚟好想學

...

將條肩帶在袋內繞多一圈。再用twilly用一般的方法,將兩條壘在一起的帶從一邊打結繞到另一邊打結。
work hard PLAY hard

男爵府

好用嗎?我諗緊買clic 16/P22,
利申已有P18,cc woc,
Cc woc,有拉鏈可放紙幣

別墅

回覆 jenniferK 的帖子

等我試下先 用maxi twilly定係regular twilly呀?

別墅

回覆 bgirl_straw 的帖子

用twillion點整呀? 可唔可以upload? 想睇相

別墅

回覆 mandy717 的帖子

我未帶出街所以好冇用未知,睇中左個colour先衝動買左個袋

大宅

回覆 LianH 的帖子

方法同樓上JM JENNIFERK 一樣,打完出來同你張相一樣,只係我用TWILLON覺得夠長好綁D初初無睇清楚你係問點綁添而唔係問用咩綁HAHA

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

LianH 發表於 20-10-20 12:19
回覆 jenniferK 的帖子

等我試下先 用maxi twilly定係regular twilly呀?

目測係普通twilly。

大宅

回覆 mandy717 的帖子

CLIC16同P22好唔同喔~CLIC16放錢既話我會同BASTIA放埋散銀又或者將紙幣放前/最後既POCKET

如果你已有CC WOC 都同CLIC 16類似,不如買P22~

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

mandy717 發表於 20-10-20 11:34
好用嗎?我諗緊買clic 16/P22,
利申已有P18,cc woc,
Cc woc,有拉鏈可放紙幣

我睇左一年,最後都冇買。買左第二個woc。呢個性價比高,之前出過box皮。但sa唔推薦我買,我諗係因為條帶掛。其他價位高些的woc帶近袋蓋邊有多兩個環,位帶冇咁磨袋。
work hard PLAY hard

大宅

大宅

jenniferK 發表於 20-10-20 21:27
我睇左一年,最後都冇買。買左第二個woc。呢個性價比高,之前出過box皮。但sa唔推薦我買,我諗係因為條帶 ...

唉!我三月嘅時候買咗box皮黑銀,sa話好少出小皮品係box皮,好罕有,佢話都好值得收藏。到而家我都未用, 因為大電話過唔到

大宅

Ms1031 發表於 20-10-24 15:10
唉!我三月嘅時候買咗box皮黑銀,sa話好少出小皮品係box皮,好罕有,佢話都好值得收藏。到而家我都未用, ...

我fd有一個gold verso 再買左個box 黑超靚但佢唔小心整左啲酒精有個印我見到都心痛同埋真係好易花要好小心用所以而家佢都用返個Epsom 皮算

大宅

大宅

yancrystal 發表於 20-10-24 16:55
我fd有一個gold verso 再買左個box 黑超靚但佢唔小心整左啲酒精有個印我見到都心痛:thin ...

Epsom皮我都好鍾意 因為唔怕刮花,粗用都唔怕

首頁

尾頁

跳至