自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

syne403 發表於 20-10-19 16:01
鍾嘉欣今次回港拍劇已逗留3個月,原本安排家人8月來港團聚,奈何因疫情打亂計劃,「家裏房間已為子女準備好 ...

自視過高

伯爵府

回覆樓主:

TBB重金邀佢返來拍劇,好心5好慳果小小形像顧間費啦(個樣好似我和春天有個約會)

男爵府

係至好講講過要算數

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主:

太好啦!佢相夫教子做生意,唔好再出嚟浪費劇本喇!

珍珠宮

畀面勳章

回覆樓主:

so good

琥珀宮

llmanll 發表於 20-10-19 16:08
成個look好肉酸

80年代款

子爵府

其實做演員都係一份工作,返得工就要工私分明,其實常日將對仔囡掛係囗邊講得多都煩,如果真係兼顧唔到,甘想陪住小朋友成長不如及早返去

公爵府

作為一個媽媽,要同仔女分隔兩地,仲要仔女都咁細,距離又遠,時間又長,點捨得呀,所以一次過搵一筆後專心湊大兩個小朋友好過

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

由佢陀住個女結婚,已經不停講大話,今次都應該唔例外,好快又會返香港搵錢

伯爵府

成日都話退出, 但又成日見到佢飛返嚟……講過都唔算數,呃人嘅希望佢今次真啦

大宅

一早就應該收山啦

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

Pigpigzhu 發表於 20-10-19 21:09
其實做演員都係一份工作,返得工就要工私分明,其實常日將對仔囡掛係囗邊講得多都煩,如果真係兼顧唔到,甘 ...

可能記者問佢家家, 佢唯有答d 野.

而家有溫馨家庭形象吃香d, 個個藝人都放閃, 講家事, sell 親情, 聽得多都悶.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

全力支持,快d收山。

男爵府

sinchui 發表於 20-10-19 18:31
唔係話唔俾出黎做野, 食得咸魚抵得渴, 次次接JOB話掛住話唔捨得, 呢個喊嗰個喊, 咁委屈咪唔好做囉, 無人迫 ...

我都係咁話,又無人迫你拍,講到自己好委屈咁,就算你拍咗出嚟都唔想睇你,因為你唔係真心真意去拍呢套戲

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

是但啦

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我估佢轉做KOL!!!! 駛咩咁辛苦拍劇!

子爵府

granja 發表於 20-10-19 17:20
呢度係普通女人做ftm 係死罪,女人應該要獨立,有私己錢。名人嫁左就應該要低調,做ftm相夫教子叫老公養。 ...

我初黎步到,都發現你講嘅現象。我正正係ftm,都開始猶豫自己係咪做錯咗決定

禁止訪問

伯爵府

ChingYee123 發表於 20-10-19 16:35
無錢使時就R撈,R完撈又扮委屈,真係好難為佢咁!唉!

希望真告別作

伯爵府

hohoho2013 發表於 20-10-19 21:21
由佢陀住個女結婚,已經不停講大話,今次都應該唔例外,好快又會返香港搵錢
...

首頁

尾頁

跳至