自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Ycam 發表於 20-10-19 21:32
如果冇愛回家做都唔知佢可以做乜. 成日媽咪媽咪無限loop好討厭.

我都覺得,但係原來好多人鍾意佢,佢仲攞左獎!

男爵府

回覆樓主:

我鍾意睇佢地島大班同學,頭皮,面油,書蟲

翡翠宮

減齡達人勳章

回覆樓主:

佢同馬子妮同馬子仁一樣,第時只會記得佢叫金城安

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

佢做得幾好。 做處境劇係咁啦,做足幾年,入晒屋,係觀眾心目中會定咗型。 不過如果好似徐榮咁,之後有機會做其他角色,咁除咗馬強之外,咪有喪鐘囉。

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

金城安係做得唔錯

珍珠宮

我覺得呢個時勢 ,呢個年紀 ,有機會 有咁多演出 ,實屬難得了, 同埋我覺得佢係好努力嘅人,我喜歡看他~

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至