想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

松鼠國皇 發表於 20-10-21 22:45
聽到好鼓舞啊希望我都可以同你一樣la

你好‘可以分亨你做iui 果日,之後14日要點做。我第一次做失敗,放精果日 ,飲得太少水,之後勁飲,等放時已遲一粒鐘,勁急,一放完我忍吾到7分鐘就去疴尿。第二次iui 谷得一粒,對藥無咩反應。

大宅

jinleung 發表於 20-10-21 18:40
我iui 嗰時,精子洗後都係得1%,量仲要少d,都中左,我dueday+1驗都係十分淺色,淺到睇唔到,要驗血先confirm ...

可以分亨iui果日 或之後,14日食咩,我第二次Iui 谷得一粒,我做Kui 時好尿急,

大宅

converter 發表於 20-10-30 21:06
可以分亨iui果日 或之後,14日食咩,我第二次Iui 谷得一粒,我做Kui 時好尿急,
...

我都係做左1次iui, 而且淨係食藥,左邊都係得一粒成熟,右邊有一粒但size未係好夠,做iui係急尿,要俾膀胱漲d先做,做完都休息左起碼30分鐘,之後去尿尿,點都要忍忍,姑娘話最好30分鐘。

我都係唔飲/食凍野同寒涼野,辛辣既食物都少食,備孕時同iui後每日都有食evita 維他命,飲食都係正常野加水果/菜。另外,網上有人話食黑朱古力,所以我都有食。

同埋我返到屋企繼續盡量瞓低,打側一邊(我就左側,因為粒卵喺嗰邊),之後放工返屋企都盡量瞓喺度。

大宅

jinleung 發表於 20-10-31 04:09
我都係做左1次iui, 而且淨係食藥,左邊都係得一粒成熟,右邊有一粒但size未係好夠,做iui係急尿,要俾膀胱 ...

多謝你,我明日就要去放,我會死忍到尿急。我先生形態都係得1%.

複式洋房

回覆 converter 的帖子

我同樓主case好似,都係多囊但唔係嚴重個種但加先生精子形態1%我都黎緊會去東區見醫睇報告加開始做iui
心情都係唔好比自己有壓力,放鬆啲,當係比多個機會同方法自己。我都睇左孟煒一段時間,又做暖宮....

首頁

尾頁

跳至