自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

女騙子

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

tingting2200 發表於 20-10-20 17:00
今日見到的網上新聞,唔知係未真,如果真係,女方食相真係...
來自浙江的小劉今年29 歲了,由於收 ...
都係羊

珍珠宮

回覆樓主:

以後d人唔想去相睇可以搵翻嚟篇文章出嚟

珍珠宮

2024年龍年勳章

tingting2200 發表於 20-10-20 17:00
今日見到的網上新聞,唔知係未真,如果真係,女方食相真係...
來自浙江的小劉今年29 歲了,由於收 ...

咁似警訊個案嘅?第一日返新工俾上司叫去食飯兼埋單,報警處理...
個女人傻的嗎?

男爵府

回覆樓主:

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

現階段男方同女方什麼關係都不是,憑什麼要人請成村人食飯?前世未食過飯咩,假相睇真呃飯。

首頁

尾頁

跳至