網購天地

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

地址是集運。

拍了, 不允許付錢。。(淘宝問題) 有冇人成功付錢?

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

对不起,无法购买
亲,同一时间下单人数过多

返回我的购物车 | 淘宝首页 | 我的淘宝
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

你唔好用"口罩"字去揾,試吓用"口鼻罩"去揾,就可以下拍了

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

去拼多多買啦
我買了好多次啦

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

翡翠宮

回覆樓主:

京東買,¥99香港包郵,用券再平,Mastercard付款再減¥10。

象牙宮

jjlai 發表於 20-10-21 23:01
你唔好用"口罩"字去揾,試吓用"口鼻罩"去揾,就可以下拍了

可以用相搵

不給我付錢, 發集運是原因么?

理性討論交流者。

象牙宮

lyh80115 發表於 20-10-22 08:13
京東買,¥99香港包郵,用券再平,Mastercard付款再減¥10。

我家还用, 我不想買好多。 想試買少少量.... 看質量。

理性討論交流者。

象牙宮

timandy 發表於 20-10-21 23:15
去拼多多買啦
我買了好多次啦

是發去集運嗎?

又要注冊 拼多多?

理性討論交流者。

象牙宮

你是香港IP

晴卫医疗器械有限公司 2020-10-22 11:59:07
所以不能拍有口罩的链接

晴卫医疗器械有限公司 2020-10-22 11:59:16
只能拍别的我给你发口罩

只能拍别的我给你发口罩
https://item.taobao.com/item.htm ... 67209cihiCV&id=613462081925

理性討論交流者。

翡翠宮

333s 發表於 20-10-22 11:46
我家还用, 我不想買好多。 想試買少少量.... 看質量。

¥99並唔須要全部買口罩,總之自营商品滿¥99香港自取包郵5kg。我昨日買咗個提壺、3支漱口水,勁平+包郵!

珍珠宮

回覆 333s 的帖子

YES

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

貨物名稱是"口罩"的都不能下單, 所以要用"口鼻罩" 去搵, 這樣才能下單

大宅

timandy 發表於 20-10-21 23:15
去拼多多買啦
我買了好多次啦

你用甚麼集運回港?點申報?
我要強力DDT...

男爵府

lyh80115 發表於 20-10-22 12:02
¥99並唔須要全部買口罩,總之自营商品滿¥99香港自取包郵5kg。我昨日買咗個提壺、3支漱口水,勁平+包郵! ...

漱口水 27.9? 咁平

翡翠宮

元朗73 發表於 20-10-23 17:11
漱口水 27.9? 咁平

當日搶咗199減100暴力神券 ,再用Mastercard付款減¥10

珍珠宮

whitefish 發表於 20-10-23 12:36
你用甚麼集運回港?點申報?

我用新世代,直接寫口罩
上限100個

象牙宮

jjlai 發表於 20-10-22 13:16
貨物名稱是"口罩"的都不能下單, 所以要用"口鼻罩" 去搵, 這樣才能下單

2020 初 我还能 拍 + 付款, 發去深圳 美容美發店。

自上深圳要 14日格離, 淘宝就用集運。

試十多家都不能拍, 問了賣家....., 說是 淘宝系 統 認得出 " 我的 IP " 。

拍 "其它物品", 佢發口罩比我。 想買 另类 口罩 少少, 或 pending 。

淘宝系統 不給港人拍口罩.... 好老土。
========================

是的。如果搵: 用"口鼻罩" 去搵。
搵到, 淘宝是拍不了的。

理性討論交流者。

大宅

timandy 發表於 20-10-23 20:23
我用新世代,直接寫口罩
上限100個

謝謝你回覆,我剛才都問左4PX ,客服答口罩國內到香港,可以寄上限200個,不超過2KGS
我要強力DDT...

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

係呀, 系統唔會比你落到單的, 我之前都係去京東買。
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

首頁

尾頁

跳至