網購天地

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

andyman 發表於 20-10-24 19:57
係呀, 系統唔會比你落到單的, 我之前都係去京東買。

用它代替口罩。
發去 東莞點- 集运。

灵活變通。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

333s 發表於 20-10-24 22:16
用它來代替口罩。
發去 東莞點- 集运。

京東買都好平呀! 而且仲包郵
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

侯爵府

jjlai 發表於 20-10-22 13:16
貨物名稱是"口罩"的都不能下單, 所以要用"口鼻罩" 去搵, 這樣才能下單

我想係淘寶以下呢間舖買口罩但唔畀拍,. 可以點做令到可以拍到,. 如我打口鼻罩就搵唔到佢哋

1👈付致本段内容¥vlOlcR4Pwav$到👉淘t..宝👈或點击炼接 https://m.tb.cn/h.41rrtqd?sm=2476e5 至瀏lan嘂..【口罩一次性黑色单独包装防尘透气白色三层防护薄款夏天防晒50只装】

象牙宮

dyl 發表於 20-10-25 02:07
我想係淘寶以下呢間舖買口罩但唔畀拍,. 可以點做令到可以拍到,. 如我打口鼻罩就搵唔到佢哋

go thro 我所寫的。
淘 灰, 黑, 橙, 西瓜紅....
代替 口罩 , 要寫明什么 color 色,
當然要和賣方勾通。 系統不給拍。 叫佢給你另1个連接來拍。

https://detail.tmall.com/item.htm?id=590228265464&spm=a1z0k.7628869.0.d4919233.5f2841c6a13xYn&_u=t2dmg8j26111&skuId=4563978391403

https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z0k.7628869.0.0.5f2841c6a13xYn&id=39774326301&_u=t2dmg8j26111

https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z0k.7628869.0.0.5f2841c6a13xYn&id=629197743944&_u=t2dmg8j26111

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

lyh80115 發表於 20-10-23 17:49

當日搶咗199減100暴力神券 ,再用Mastercard付款減¥10 : ...

請問點搶到神券

翡翠宮

有大食大 發表於 20-10-25 21:34
請問點搶到神券

留意港澳會場,就喺呢度搶。
https://3.cn/1-5E8yLb?utm_user=plusmember&gx=RnFllmJfb2GLzNTAFRSv4gL72g&ad_od=share&utm_source=androidapp&utm_medium=appshare&utm_campaign=t_335139774&utm_term=CopyURL

大宅

lyh80115 發表於 20-10-25 23:17
留意港澳會場,就喺呢度搶。
https://3.cn/1-5E8yLb?utm_user=plusmember&gx=RnFllmJfb2GLzNTAFRSv4gL72g& ...

收到 謝謝

翡翠宮

有大食大 發表於 20-10-25 23:18
收到 謝謝

新人直接攞199減100神券,只限今天,還有一向都有嘅新人禮包。

https://3.cn/-15E7Jka?utm_user=plusmember&gx=RnFllmJfb2GLzNTAFRSv4gL72g&ad_od=share&utm_source=androidapp&utm_medium=appshare&utm_campaign=t_335139774&utm_term=CopyURL

大宅

lyh80115 發表於 20-10-26 00:18
新人直接攞199減100神券,只限今天,還有一向都有嘅新人禮包。

https://3.cn/-15E7Jka?utm_user=plusmemb ...

我仲點會係新人呀

翡翠宮

有大食大 發表於 20-10-26 00:20
我仲點會係新人呀

舊人要搶,有無搶到呀?我已經落埋單,Mastercard付款再減10,抵到爆炸

象牙宮

andyman 發表於 20-10-25 00:16
京東買都好平呀! 而且仲包郵

京東 : 要買好多盒?

我買 2-30 件。試下質量先。 还有淘N个杂物。零食。用集運一起。唔想分太多。
集運又要比錢。

理性討論交流者。

象牙宮

lyh80115 發表於 20-10-26 10:52
舊人要搶,有無搶到呀?我已經落埋單,Mastercard付款再減10,抵到爆炸

...

你自取?

理性討論交流者。

翡翠宮

333s 發表於 20-10-26 12:10
你自取?

係,因為自取包郵5kg,送貨只包3kg。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

lyh80115 發表於 20-10-26 00:18

https://3.cn/-15E7Jka?utm_user=plusmemb ...

請問幾點開始搶?我今日只搶到199-60,master99-10都冇曬

翡翠宮

竇漪房 發表於 20-10-26 14:56
請問幾點開始搶?我今日只搶到199-60,master99-10都冇曬

199減100係10點搶,Mastercard優惠10點幾仍有額。之後繼續留意港澳會場,啲優惠好突然!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

lyh80115 發表於 20-10-26 16:10
199減100係10點搶,Mastercard優惠10點幾仍有額。之後繼續留意港澳會場,啲優惠好突然!
...

thx
我聽日留意下先

禁止訪問

大宅

你可以叫客服俾第二條link你拍,唔好有“口罩”兩個字,然後在備注寫番件貨嘅名就得,我之前試過,可以送嚟香港,最緊要用私集

333s    發表於 20-10-30 07:13

象牙宮

bunnyk 發表於 20-10-29 22:43
你可以叫客服俾第二條link你拍,唔好有“口罩”兩個字,然後在備注寫番件貨嘅名就得,我之前試過,可以送嚟香港 ...

是...

非廣東省的賣家, 有的說 " 沒有第二條link 冇“口罩” !
懶?

理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至