自由講場

跳至

首頁
12345...12

尾頁

伯爵府

點解成日有人話呢間?
我近兩三年用佢 無事喎 係疫情後要隔日先發貨
試過唔見貨 自己跟緊啲 最後佢賠錢 過程亦好順利 客服無十問九唔應

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章

雙十一我有一件千幾蚊既野買,直接用官方直送係咪會穩陣d,定同私集一樣

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

mickey2013 發表於 20-10-22 18:36
雙十一我有一件千幾蚊既野買,直接用官方直送係咪會穩陣d,定同私集一樣
有一次我買手機, 我用官集直送自提店取貨。
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

男爵府

sisbro 發表於 20-10-22 13:21
好似話,主要招呼 天貓超市
唔再理,我哋啲散戶

吓,佢跟天貓超市都成日送漏野,又冇人回覆,攪到我都唔敢再買

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

用神州嘅人,呢排都好慘

伯爵府

love.g.wad 發表於 20-10-22 14:50
神洲好耐之前衰過一次,以後唔用佢,推薦hotbuy,通常今發明至,如有大件d既貨會用point2point,因為無體積 ...

Hotbuy 係我用過几間私集之中最好

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

bubu2910 發表於 20-10-22 18:57
吓,佢跟天貓超市都成日送漏野,又冇人回覆,攪到我都唔敢再買

天貓超市一直都係中通及4PX送都無出過問題, 有一次神州送就來料, 7日都未送到不特止, 仲唔見貨, 我幫趁咁多次貓超, 係首次唔見野。

一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

侯爵府

jolps 發表於 20-10-22 17:57
我呢兩年先開始識用集運, 一直都係新世代, 冇乜事都唔想轉
新世代可否寄食品?

珍珠宮

2023年兔年勳章

Vin仔媽 發表於 20-10-22 19:03
用神州嘅人,呢排都好慘

大宅

回覆樓主:

我 16 號畀完錢,等咗3日無出庫,於是 whatsapp, wechat, 旺旺 全方位催,終於昨晚出庫,今日到香港倉,明天應該有得攞嘞啩

珍珠宮

環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

死火, 我仲有好多貨响佢到。

珍珠宮

Gi-leung 發表於 20-10-22 18:29
點解成日有人話呢間?
我近兩三年用佢 無事喎 係疫情後要隔日先發貨
試過唔見貨 自己跟緊啲 最後佢賠錢 過 ...
我都係一直都用佢,一直冇問題,但今次可能真係出事,連個網站都冇埋,我有貨係佢度

珍珠宮

mingmin豬 發表於 20-10-22 19:46
我 16 號畀完錢,等咗3日無出庫,於是 whatsapp, wechat, 旺旺 全方位催,終於昨晚出庫,今日到香港倉,明 ...
希望冇事啦!今日我上唔到佢個網站,話此網頁無咗

男爵府

三國1 發表於 20-10-22 20:43
希望冇事啦!今日我上唔到佢個網站,話此網頁無咗

我用咗佢兩年都無咩事,但呢排在Facebook見到好多投訴,依家竟然連網站都無咗

侯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

mickey2013 發表於 20-10-22 18:36

我提議你用官方直送,雖然貴小小,起碼如果件貨有問題,佢都可以賠埋運費,好多時,如果送集運,有問題佢只會幫你比番到集運嘅費用

子爵府

dyl 發表於 20-10-22 19:23
新世代可否寄食品?

代答:可以寄食物,我淘過水果,冇問題

而且體積重限制都好寬鬆,我淘咗幾條窗簾路軌最長超過160cm都係計4.x 公斤,$30運費,超抵
佢有app都好方便

男爵府

醒目開學勳章

我用開新世代自取點,一直都幾好。不過個自取點我都係要搭車先去到

侯爵府

!PO 發表於 20-10-22 20:58

而且體積重限制都好寬鬆,我淘咗幾條窗簾路軌最長超過160cm都係計 ...

上住宅,點計數?

大宅

!PO 發表於 20-10-22 20:58

而且體積重限制都好寬鬆,我淘咗幾條窗簾路軌最長超過160cm都係計 ...

請問新世代可唔可以寄液體,電子嘢呢?

伯爵府

whitebyKiKi 發表於 20-10-22 17:43
我都用新世代
一直都覺得幾好
不過試過一次送上門 送錯層數

請問新世代check得嚴嗎?畫畫D顏料或電池可以寄落來嗎?之前用神州區地好輕鬆,好多野都可以運到港,thX

首頁
12345...12

尾頁

跳至