潮流時尚

跳至

首頁
34567...16

尾頁

男爵府

2020勳章

Rattie 發表於 20-10-22 17:12
要偷相即係冇真貨在手
有嘅話就自己想點影都得啦
當然唔可以認,認咗以後點搵食

寧願買cc都唔代購

wcpcelia    發表於 20-10-23 10:51

男爵府

2020勳章

magpik 發表於 20-10-22 22:22
佢有些相出埋樣拎住個picotin 咁影。可能都係銷售計両。

係想令人覺得我有貨係手架

男爵府

2020勳章

lomilolo 發表於 20-10-22 22:22
其實正常係shop影,點會揾個同shop似既大堂影袋相,感覺係混水摸魚囉

要帶住隻黑手套影相,咁就唔好影啦

大宅

onon0308 發表於 20-10-22 22:43

真係deleted哂d偷圖喎

男爵府

係囉,居然要戴手套.... 夠哂離奇

男爵府

onon0308 發表於 20-10-22 19:41
代購買野真係要好小心,特別買貴袋,一唔小心買到假野,幾萬蚊咁就無左
...

佢哋仲要賣得比專門店貴,咁至夠說服力

男爵府

2020勳章

Rattie 發表於 20-10-22 23:31
佢哋仲要賣得比專門店貴,咁至夠說服力

貴到嚇死人搵鬼同佢買

我專門店買$41000

男爵府

onon0308 發表於 20-10-22 23:39
貴到嚇死人搵鬼同佢買

我專門店買$41000

就係搏你認為收得咁嘅價錢都應該係真貨
事實上大把人會係咁諗囉

大宅

2020勳章

貴到嚇死人搵鬼同佢買

我專門店買$41000

我估配4千,sa都肯拎出黎,一黎真貨,二黎又多件配貨,三黎build up 咗sa得閒儲下spending唔駛捱貴價,又可揾sa揾袋,講真人人話去歐洲難買代,啲代購有sa都要配啦,余文樂都要排隊入去 點會咁易咁多貨。

大宅

2020勳章

網上仲有啲 奇葩代購,未見過去h或大品牌買野唔開盒check 貨就走得,始終係手工,有啲皮紋會唔靚,什至係淺色皮我親身係h買c,試過開出黎有深色紋唔要得,sa點會肯唔開包裝比你拎走,真係冇人信。。如果係咁啲人唔會即係shop有膠紙係shop拍unboxing, 直接拎返屋企unboxing, 仲有啲代購明明隻色冇出過個隻皮,但又有一零一個超級特別版,真係...... 同埋真係有單個啲代購可以賣假貨連真單比你,真袋去xx站放都有賺啦~
希望各位jm都唔會比人呃

大宅

咁痴線 其實都搵到邊個係嗰間店主
自己又出晒樣 咁都要偷圖勁冇品
樓主你放上Facebook嗰啲名牌二手買賣group吧
分分鐘未必係真貨

大宅

貴到嚇死人搵鬼同佢買

我專門店買$41000

47900佢俾你放個袋俾佢呀

大宅

佢哋可能想扮晒自己在H shop入面,真係自欺欺人

大宅

ChristyHayden 發表於 20-10-23 08:02
佢哋可能想扮晒自己在H shop入面,真係自欺欺人

唔知有冇人知道上面有d專賣A貨嘅舖係會裝修到間舖好似H咁架
以下係個人見聞: 識得有d antie係會定期買A貨,我講緊嘅antie們係住淺水灣、九肚山、山頂之類、出入會員制會所、銀包入面只得只受邀請嘅黑咭個d「真.名媛」。 (唉...點解antie們唔認我做契女俾個機會我沾下佢地d光
所以佢地好鐘意將d「名貴包包」當波踢架

男爵府

2020勳章

Rattie 發表於 20-10-22 23:50
就係搏你認為收得咁嘅價錢都應該係真貨
事實上大把人會係咁諗囉
...

貴到離哂譜,彩佢都傻

男爵府

2020勳章

lomilolo 發表於 20-10-23 00:47
我估配4千,sa都肯拎出黎,一黎真貨,二黎又多件配貨,三黎build up 咗sa得閒儲下spending唔駛捱貴價,又 ...

對佢既貨源無興趣,只知道偷相改名係可恥卑鄙行為,佢係有貨,咩貨賣幾錢賣幾多都唔關我事,但佢偷我相唔認,我就唔會放過佢!仲見到都有幾多JM留意佢地,真係牙煙!

男爵府

2020勳章

lomilolo 發表於 20-10-23 01:07

網上仲有啲 奇葩代購,未見過去h或大品牌買野唔開盒check ...

唔係咁多JM識咁多H袋既details,佢地有袋萬事足,見到心儀袋又覺得合理價錢,就會仆到去買,有d仲要搶呀

你講既冇出個隻色個隻皮,係咪好出名寶姐代購既K4 P仔TC皮

我睇左咁耐H,都未見過k4p仔,都係資深H朋友仔教曉左我好多野,佢知道好多代購有好多奇怪既袋相都會分享比我知,不過我唔會代購袋,所以睇完學下野,笑下就算!

男爵府

2020勳章

danielleb 發表於 20-10-23 02:24
咁痴線 其實都搵到邊個係嗰間店主
自己又出晒樣 咁都要偷圖勁冇品
樓主你放上Facebook嗰啲名牌二手買賣grou ...

其實比左機會佢地,但佢地唔珍惜,我先行哩步,幫佢地出下名囉!

有哂證據都仲要死口唔認,到最後咪要del post del相囉,偷相偷得咁開心,希望多d人知道佢哩個鋪既可信性有幾高

大宅

2020勳章

onon0308 發表於 20-10-23 09:33

對佢既貨源無興趣,只知道偷相改名係可恥卑鄙行為,佢係 ...

其實大家買得h都係鐘意先願意比咁多錢去買,除時啲袋用耐整花咗要返shop維修,到時先發現係假比shop收起咗幾唔抵呢

雲母殿

2020勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大家都要小心

首頁
34567...16

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊