自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

快及多取貨點
如果賣方有提供中通我試過都ok
平d但當然耐d

翡翠宮

回覆樓主:

方便

子爵府

減齡達人勳章

回覆樓主:

方便,就腳,點多

大宅

啲人淨係識順豐,多分店

子爵府

因為太方便

瑪瑙宮

goodbuyer80 發表於 20-10-22 23:33
我次次經過順豐門市都見到勁多人排隊取件,佢個集運首重要成23蚊續重8蚊,其實都幾貴下,如果話快,有D都又平又 ...

今日寄聽日收到,郵局都冇咁快,順豐最低消費30蚊,又可方便智能櫃或便利店拎,方便。

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

大宅

2024年龍年勳章

goodbuyer80 發表於 20-10-22 23:33
我次次經過順豐門市都見到勁多人排隊取件,佢個集運首重要成23蚊續重8蚊,其實都幾貴下,如果話快,有D都又平又 ...

快同服務好。我成日寄件去上海,唔洗24小時就到。

水晶宮

有保證

子爵府

方便

大宅

回覆樓主:

我樓下有間順豐門市,好難唔用佢,貪佢夠方便。

男爵府

lina9316 發表於 20-10-23 06:36
係國內,寄大閘蟹一定順豐快遞,快,如果蟹死咗,影低,有得賠

影相就知隻蟹有冇死,睇得出?好奇一問

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

方便
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

侯爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

方便,可靠

大宅

回覆樓主:

嗰個乜達真係勁慢,又幾乎唔更新個路程,都唔知送到邊。

男爵府

凖時,清楚
試過另外d集運,件貨都唔知去左邊,問A又refer你去B
d取貨地點又唔方便

計返依d特登去拎貨時間
順豐方便好多

男爵府

方便,雖然真係貴
我屋苑有智能櫃,方便到不得了
上次上網買野,我都知道有少少重,應該要搭車去面交,但覺得要車錢要時間,仲要拎,最後都揀左順豐,70 幾蚊呀
但真係好鬼方便

水晶宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

如果好輕的精品(非易碎品)
本地約$30(自提點)
內地(遠至北京)到港住址(到付)也是約$4O
不貴啊!

珍珠宮

回覆樓主:

易用, 易track, cs helpful

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

正如 DHL 貴,但可靠。

男爵府

方便,穩定,快,cs肯追單
已經值得繼續用

首頁

尾頁

跳至