夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

Del

男爵府

chkkkkk567 發表於 20-10-23 15:48
會否背住自己的伴侶發展感情!大家嘅婚姻都到咗無可挽救嘅地步!只是小朋友太細不願離婚!
...

唔會。雖然冇感情,但通常邊方出軌先都係錯。對方會教小朋友認為你錯,真係離婚有証據出軌都一樣打官司不利。除非你認為可以瞞一世。

伯爵府

回覆樓主:

男人出嚟搵食個個都會話自己婚姻出現問題,迫使佢出嚟搵食

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我同佢有共同嘅朋友,大家都知道大家有咩問題!

侯爵府

chkkkkk567 發表於 20-10-23 16:03

不會有結果的 只會 令大家迷失 繼而 出軌

子爵府

會否背住自己的伴侶發展感情!大家嘅婚姻都到咗無可挽救嘅地步!只是小朋友太細不願離婚!
...

搞清楚先好開始,根本就係個男人唔想負責任,個女人亦都身痕囉,呢啲叫SP...

假如將來自己嘅新抱或女婿是咁樣,你接受到嗎? 

子爵府

完全係一個壞榜樣比小朋友⋯⋯

子爵府

...

先離婚後開始
無人會贊成出軌
不要以小朋友為藉口

伯爵府

牛年勳章 好媽媽勳章

出軌, 婚姻更加無可挽救

大宅

肥嘟媽 發表於 20-10-23 17:00
出軌, 婚姻更加無可挽救

偷食特別刺激和味?男人想偷食的技両?女人不甘寂寞的幻想?玩得起未試吓後果自負!

珍珠宮

吾可以堂堂正正,無謂開始

子爵府

如果真係好鍾意,而你又真心想的話,唔駛問人意見.......你知自己追尋嘅係乜就得。

子爵府

回覆 chkkkkk567 的帖子

如果你哋覺得自己的婚姻已無可救藥,又因為小朋友唔離婚,咁你哋又敢唔敢各自向另一半坦誠話要出去搵另一個,如果唔敢,即你都覺得咁做係唔啱啦

公爵府

...

我覺得咁做侮辱緊自己小朋友

複式洋房

...

你覺得咁做係岩就唔使話背住自己的伴侶啦. 唔好係到搵藉口將小朋友擺上枱,小朋友無辜的. 如果你另一伴同樣搵第二個背住你發展感情你又會點?

大宅

你地唔驚朋友撞到咩,好心出軌都已經唔好,仲要喺返自己圈

子爵府

...

有邊個男人想揾免費sp, 唔系話自己同太太感情有問題,唔系甘講,人妻點會落疊,你同人夫如果真心相愛,就大家都離婚以表愛意,唔好用仔女做借口,認同上面有JM講,如果同另一半感情已去到無得修補,又唔想離地。就請你地同另一半講清楚。唔想離婚,但就要出去揾另一個玩婚外情。如果你原意同你先生講清楚,唔離婚但出外揾情人,如果你先生覺得無問題,你就喜歡揾邊個都唔會有人理會你,你都唔需要上來出post.賤男就最喜歡揾人妻做sp, 又免費又乾淨又無手尾,玩完不用負責講聲都系最愛太太,就可以同人妻講bye bye

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

...

既然你大條道理,可以同伴侶講open relationship 各有各玩。
你隱瞞伴侶出去玩就係偷食。唔離婚亦唔好話為左小朋友,你純粹係自私而已。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

alicego62 發表於 20-10-23 18:49
我覺得咁做侮辱緊自己小朋友

何止侮辱緊小朋友
自己人格也侮辱
如果堅持為小朋友唔離婚
就唔好搞其他任何野
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

AlesonC 發表於 20-10-23 18:55
你覺得咁做係岩就唔使話背住自己的伴侶啦. 唔好係到搵藉口將小朋友擺上枱,小朋友無辜的. 如果你另一伴同樣 ...

即諗起viu tv CP club
不要從別人的嘴裡去認識我

首頁

尾頁

跳至