潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

c6忽然買H俾我,但我對H完全冇興趣,打電話去問,只可以換同類產品不能換手袋,
我唔敢拆開影相費時冇得換,
呢件寶物點處理好?
就咁睇張單睇唔睇到係咩款?

男爵府

回覆 忌廉烏冬 的帖子

放心, 打開睇吓先啦. 可能鐘意呢, 唔啱再換. 唔會話打開左無得換.

大宅

https://www.hermes.com/hk/en/pro ... rf-140-H213384Sv25/

呢款 但係顏色就唔清楚係邊隻

侯爵府

老公一心買俾你 你拆都唔拆來睇吓就想換,好hurt佢喎。拆過都可以換架

BBG1    發表於 20-10-24 18:57

男爵府

忌廉烏冬 發表於 20-10-24 17:20
c6忽然買H俾我,但我對H完全冇興趣,打電話去問,只可以換同類產品不能換手袋,
我唔敢拆開影相費時冇得換 ...

呢款靚呀,cashmere 70% + 30% silk, 宜家個天氣好啱用。
你C6咁有心,你開呢用下啦

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

回覆樓主:

隨非先生經常買野比你,否則我建議你點都用下當佢哄下佢開心。
一個女生新手入H舖買野心理上都唔係克服,更何況男士呢。
我好欣賞果d一支公入舖搵貨買野送人的男士。

題外話,有次巡舖有個男士一個人到舖頭話要買絲巾比佢媽媽。真係好sweet。

男爵府

嘩,你甘做好hurt你hubby喎。

hazezzz    發表於 20-10-24 20:35

男爵府

放心,打開咗都可以換貨的,但只可換同類貨品,不過老公一番心意,我就盡量唔換

大宅

但太名貴喇,我又少用呢類圍巾,而且我都係c9一個,俾我用都係糟蹋左,仲可能會俾人覺得用假野

舊年聖誕佢買左個cc mini黑銀羊,我攞左去換boy 20,都無乜用過,一直擺左喺櫃

佢有叫我唔啱就攞番去換,我估無乜野卦

大宅

Hohooohho 發表於 20-10-24 17:57
https://www.hermes.com/hk/en/product/double-encadre-scarf-140-H213384Sv25/

呢款 但係顏色就唔清楚係 ...

呢度全部顏色我都唔鍾意

珍珠宮

忌廉烏冬 發表於 20-10-24 21:01
呢度全部顏色我都唔鍾意

一番心意, 幾唔鍾意都用下囉 如果真係要換, 可以換皮帶嗎? 考慮吓換一條男裝皮帶+ 領呔送返俾妳老公 氹返佢開心, 等佢唔會太失望冇癮

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

忌廉烏冬 發表於 20-10-24 20:59
但太名貴喇,我又少用呢類圍巾,而且我都係c9一個,俾我用都係糟蹋左,仲可能會俾人覺得用假野

舊年聖誕佢 ...

先生就係想你打扮下先買呢d有牌子野比你。佢選得呢條比你都係易用的款色。

就算自己平時衣著簡約都要爭取機會和先生出街時打扮下。

單是cc袋加條巾著淨色t shirt 牛仔褲波鞋已經靚到爆。

大宅

忌廉烏冬 發表於 20-10-24 21:01
呢度全部顏色我都唔鍾意

支持你去換自己喜歡和會用的東西 H 有很多款式梗有一款會睇得入眼

伯爵府

jenniferK 發表於 20-10-24 21:25

先生就係想你打扮下先買呢d有牌子野比你。佢選得呢條比 ...

認同。男人又會無啦啦買d老婆平日唔用的野,應該事出有因。
我老公就唔會,佢會叫我揀再比錢。

大宅

Locherry1215 發表於 20-10-24 22:27
認同。男人又會無啦啦買d老婆平日唔用的野,應該事出有因。
我老公就唔會,佢會叫我揀再比錢。
...

話說我上星期用條burberry scarf嗌凍,佢話呢條hermes夠暖

佢話名人全身uniqlo都會幾十萬手錶,我話我都唔係馬雲,我係肥c9,用喺我身都會被誤為A貨

伯爵府

忌廉烏冬 發表於 20-10-24 22:54
話說我上星期用條burberry scarf嗌凍,佢話呢條hermes夠暖

佢話名人全身uniqlo都會幾十萬手錶,我話我都 ...

其實老公好有心,不過你無用開H又會走去買H scarf 比你?!

大宅

Locherry1215 發表於 20-10-24 22:59
其實老公好有心,不過你無用開H又會走去買H scarf 比你?!

係囉平時我用開chanel burberry moschino ysl,我fd話佢應該去買手袋比小三所以要配貨

大宅

忌廉烏冬 發表於 20-10-24 23:08
係囉平時我用開chanel burberry moschino ysl,我fd話佢應該去買手袋比小三所以要配貨
...

咁你要叫老公買多啲,買到配個袋比你!

大宅

用咗佢啦~
一番心意

大宅

傻豬,點解咁浪費老公一片心思呀。唔好擔心自己襯唔起,H圍巾好實用,斯文衫又啱,便服又啱。
既然佢買得俾你,你去換真係好傷佢心架。你都係開開心心咁用啦

首頁

尾頁

跳至