自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

帶刺猬去打卡真係怪怪地

https://topick.hket.com/article/2784544/%E3%80%90%E9%85%92%E5%BA%97Staycation%E3%80%91%E6%B8%AF%E5%A5%B3%E5%B8%B6%E5%88%BA%E8%9D%9F%E5%8E%BB%E9%85%92%E5%BA%97%E6%B3%B3%E6%B1%A0%E6%89%93%E5%8D%A1%E3%80%80IG%E7%99%BC%E6%96%87%E6%8A%95%E8%A8%B4%E9%85%92%E5%BA%97%E5%8F%8D%E8%A2%AB%E7%B6%B2%E6%B0%91%E9%AC%A7%E7%88%86

侯爵府

香港人好恐怖!

水晶宮

都話香港係投訴之都冇錯

水晶宮

回覆樓主:

只可以講而家啲人只有自私自私和自私。比錢就可以大晒咩都可以嗎

生得積極, 老得開心
病得舒服, 死得安樂

珍珠宮

2023年兔年勳章

amy730 發表於 20-10-24 18:26
帶刺猬去打卡真係怪怪地

https://topick.hket.com/article/2784544/%E3%80%90%E9%85%92%E5%BA ...

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

不知所謂,自以為是

wcpcelia    發表於 20-10-28 12:07

珍珠宮

帶刺猬去打卡真係怪怪地

https://topick.hket.com/article/2784544/%E3%80%90%E9%85%92%E5%BA ...

唉,又一港女影衰哂,無腦!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

不知所謂,其實呢啲人酒店係咪應 blacklist 佢,若干年內唔比佢名再租酒店,米等佢以為旭啲發爛投訴就得

珍珠宮

回覆樓主:

正白痴

meihaama    發表於 20-10-24 21:46

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

自大的港女,真係好恐怖。

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

河童都有同女伴帶同狗狗去5星酒店爆房,對嗎?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

好恐怖

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

帶刺猬去打卡真係怪怪地

有無病呀佢
放下自在

伯爵府

2024勳章

真的顛顛地

大宅

想出名姐

子爵府

Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

洋蔥頭媽咪 發表於 20-10-24 18:51
不知所謂,其實呢啲人酒店係咪應 blacklist 佢,若干年內唔比佢名再租酒店,米等佢以為旭啲發爛投訴就得 :n ...

好提議,唔好縱容呢D自私嘅人

水晶宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

未睇內文
都唔知個港女咁惡
睇完佢啲爛鬼英文
真係錯曬

學好的英文先鬧人啦

複式洋房

回覆樓主:

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

儍的嗎?
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

琥珀宮

帶刺猬去打卡真係怪怪地

成日鬧大陸人,香港人新生代咩質素一疫睇通哂,山上垃圾一堆堆包括口罩,住酒店大班人係房搞派對,成個房都係垃圾,停架車塞住巴士,仲要上去狂鬧巴士司機。 個天拋咗好多回應俾香港人。

首頁

尾頁

跳至