自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

沈自小養大佢都可以殺

男爵府

好媽媽勳章

我女喊到豬頭咁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

回覆樓主:

好慘呀!

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

喊死我
大哥同子衿好慘
死人沈樂清好賤呀,希望佢不得好死

伯爵府

牛年勳章

回覆樓主:

諗唔到死得咁慘

水晶宮

呢個女人好毒!就算驪歌出現!人地又冇害佢!咁都做得出!

水晶宮

呢個女人好毒!就算驪歌出現!人地又冇害佢!咁都做得出!

子爵府

子衿做得好好,好傷感

wcpcelia    發表於 20-10-28 10:44

伯爵府

2024勳章

真係好奸

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

咪係

水晶宮

死得咁慘

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

佢直頭勁! 跌落懸崖,只係面頰受輕傷。 喺深宮內院,隨處可以偷聽,冇人發覺。 通緝佢,又冇人發現佢。 所有重要時刻,無論何時何地,都會出現。

大宅

回覆樓主:

今集好催淚

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

ChloeMa 發表於 20-10-24 23:11
佢直頭勁! 跌落懸崖,只係面頰受輕傷。 喺深宮內院,隨處可以偷聽,冇人發覺。 通緝佢,又冇人發現佢。 ...

佢咁多次都唔死得根本唔合理,女主咁多次可以殺佢都唔殺,結果俾佢害死自已父兄。睇到最後個終極大boss得啖笑,反而早早死咗嘅陸遠仲奸得合理好多。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

侯爵府

ChloeMa 發表於 20-10-24 23:11
佢直頭勁! 跌落懸崖,只係面頰受輕傷。 喺深宮內院,隨處可以偷聽,冇人發覺。 通緝佢,又冇人發現佢。 ...

女超人都冇佢甘勁 ,死極都死唔去

侯爵府

女人一妒忌就會咁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

講故唔好搏故
但係點解一兩個親兵都冇跟身?

伯爵府

開心吸收勳章

rose-mag 發表於 20-10-24 23:31
佢咁多次都唔死得根本唔合理,女主咁多次可以殺佢都唔殺,結果俾佢害死自已父兄。睇到最後個終極大boss得 ...

這套劇太多敗筆

子爵府

D..D 發表於 20-10-24 23:52
講故唔好搏故
但係點解一兩個親兵都冇跟身?
係囉 大將軍喎

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

wai4919 發表於 20-10-24 23:56
這套劇太多敗筆

開頭唔錯,越後越唔掂,嘥咗演員,好多個都靚仔靚女,又演得幾好,劇本係硬傷。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

首頁

尾頁

跳至